Melih Gökçek'in istifasında ettiği o dua!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Melih Gökçek'in istifasında ettiği o dua!
A
a

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 8617 gündür sürdürdüğü görevinden istifa etti. Gökçek, "İstifamı Recep Tayyip Erdoğan istedi. Emir demiri keser.” diye konuştu. Gökçek'in konuşmasının sonunda ettiği dua dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini 23 yıldır sürdüren Melih Gökçek, görev süresince yaptıklarını anlatarak yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istediği için görevi bıraktığının altını çizdi: "Benim davamda liderin talimatına uymak var." dedi. Gökçek konuşmasını “Bizden görünüp bizden olmayan içimizdeki fitnecileri helak et Yarabbi” duasıyla bitirdi. Melih Gökçek'in veda konuşmasını Cnntürk yayınına katılan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, şöyle yorumladı:

"Melih Gökçek, davaya ve lidere bağlılık konuşması yaptı. Köprüleri atmamaya çok özen gösterdi, dava vurgusu çok üst düzeye çıkmış durumdaydı. Uzun uzun yaptığı hizmetleri anlattı, kendi dönemiyle kendinden önceki dönemleri kıyaslamayı tercih etti. 'Başarısız olduğum için ayrılmıyorum, yorgun olduğum için de ayrılmıyorum' dedi. Sadece ve sadece 'Recep Tayyip Erdoğan istediği için ayrılıyorum' dedi. Pozitif bir dili tercih etti ama sonunda bir duayla birlikte kendisiyle uğraştığını düşündüğü kişilere içimizdeki kişileri Allah helak etsin diye dua etti. Yani 'içerden birileri benimle uğraştı.' demek istedi. Gökçek belli ki birilerinin Cumhurbaşkanı ile arasını açtığını düşünüyor."

Melih Gökçek'in istifa açıklamaları için tıklayınız...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet lala 29 Ekim 2017 00:25

bay reşit : Melih gokcek 18 yilda iki parkla vede akp'nin yiktigi koprunun yerine açilan meydana saksida cicekler koyarak dunyanin en buyuk belediye baskani olmadi.bizimkinin 18 yilda bir tane bile yapamadigi alt ust gecitleri 44 gunde falan yapiyordu.En onemlisi turkiyenin dort bir yerinden sirf ideolejik sebeplerle abdes tazelme seanslariyla kopurtulup karsisina dev aynalari konulmadi.Dahasi kultur,sanat,festival lay-lay-lom la gun gecirmedi ....... .........A-N-L-A-Y-A-N-A...........

0 0 Cevap Yaz
reşit 28 Ekim 2017 18:09

onu bunu bırak buzdolabında sakladığın ve röpörtaja gelen gazetecinin buzdulabıının kapağını açıp görmesinden korktuğun içkileri iç..dualara karnımız tok bizim..

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi