23 Nisan Salı günü (yarın) kargolar açık mı, çalışıyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 23 Nisan Salı günü (yarın) kargolar açık mı, çalışıyor mu?
A
a

Kargo bekleyen ya da kargo gönderen kişiler, bu yıl Salı gününe denk gelen 23 Nisan'da kargoların çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. İşte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'da kargoların çalışıp çalışmayacağının cevabı..

Sütiş Eskişehir
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan Salı günü, birçok kişi kargo hizmetlerinin sunulup sunulmayacağını merak ediyor. Bugünün resmi tatil olması nedeniyle kargo şirketleri de dahil olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş tatil yapacak. Bu nedenle 23 Nisan Salı günü kurye firmaları kapalı olacak ve ülke genelinde teslimat yapılmayacak.

Unutulmamalıdır ki 23 Nisan Türkiye'deki resmi tatillerden sadece bir tanesidir ve yıl içinde kutlanacak daha pek çok resmi tatil vardır. Resmi tatil takvimi 2024 yılı için 1 Mayıs İşçi Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve 15 Haziran - 19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı'nı içermektedir.

Bu nedenle, kargo aracılığıyla bir şey göndermeyi veya almayı planlıyorsanız, bunu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan önce veya sonra yaptığınızdan emin olun. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi