2019 YILINDA BURÇLAR - 3

2019 yılında sizi ve burcunuzu neler bekliyor? Bugün Yay Burcu, Kova Burcu, Oğlak Burcu ve Balık Burcu

30 Aralık 2018 10:16
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

YAY BURCU

Sevgili Yay Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim.2019 sizin yılınız, 12 yıllık şans döngüsü kapınızı çalıyor. Yaşamınızın her alanında büyüme sağlayabilecek, neşenize neşe katabilecek güçte bir enerji bu. Burada dikkat etmeniz gereken nokta abartıya kaçmadan, kendinizi frenleyerek, çevrenizi yönetmeye çalışmadan bu büyümeyi sağlayabilmek. Maddi konulardaki zorluklar bu yılda devam ediyor. Bu alan, daha hesaplı olmanızı, bütçenizi sık sık kontrol etmenizi, asla gevşememenizi istiyor. Buna karşılık ailenizi yapılandırmak için para çıkışları yapmanız, fedakârlıkta bulunmanız gerekebilir. Şayet güveninizi sağlayan bir aile ortamınız var ise bu fedakârlıktan kaçınmayın. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Bu yıl belirsizlikler ortadan kalkınca,  hayallerini kurduğunuz aile ortamına daha çok yakınlaştığınızı göreceksiniz. 7 yıllık süreci kapsayan, günlük tüm yaşamımızı değiştirecek yeni bir süreç başlıyor. Tüm çalışma koşullarınız değişebilir, ev yaşantınızda şartlarınız değişebilir. Şunu unutmayın ki, bu değişim kalıcı hale gelebilir. Sağlığınızı da düşünerek, düzeninizi ona göre inşa etmeniz sizin için faydalı olabilir.Kısacası bu yılda şansınıza güvenin, sizler en şanslı burca sahipsiniz, fakat bu güven sizin her zaman relaks davranmanıza sebep oluyor bunu da göz ardı etmeyin.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim.2019 yılı içerisinde, 2018’den beri devam eden sorunlarınız devam edebilir. Değişime direnmemeli, yaşamın getirdiklerine uyum sağlamayı denemelisiniz. Aslında geçmişten birikerek gelen tüm konular, sizi yapılandırıyor. Sürecin içinde olup olayları siz yönlendirmeye çalışın, böylece konular müdahale edilecek haldeyken görebilir ve kendi sınırlarınızı yeniden çizebilirsiniz.2019 size evlilik ve ortaklıklarınızı sorgulatabilir, aynı zamanda çocuk sahibi olmak için plan yapabilirsiniz. Genel yapınız katı ve inatçı olsa da, içerdeki taa derinlerdeki sesi dinleyerek sevgi ve merhamet duygusuyla hareket etmek sizi en doğru noktaya götürecektir. 
Fakat yine de acele etmemenizi, kafanızda evlilikle ilgili soruların cevabını aldıktan sonra çocuk konusunda karar vermenizi öneririm. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Sizin gibi işine önem veren insanlar için zor olsa da, bu yıl ailenize her şeyden çok zaman ayırmalı, geçmişte yaptıklarınızı telafi ettirmelisiniz. Aslında 2019 yılında Oğlaklar hiç olmadıkları kadar yumuşak ve duygusal davranışlar gösterebilir. Hatta gayet açıkgözlü ve uyanık diye bilinen sizler bu yıl kandırılacak kadar da kör olabilir, dönem dönem akıl tutulması bile yaşayabilirsiniz.Geçen yıldan itibaren başlayan bir takım yetenekleriniz önümüzdeki yıllarda iyice parlayabilir, kendinizi hiç ummadığınız alanlarda gayet başarılı aktiviteler içinde bulabilirsiniz. 

KOVA BURCU


Sevgili Kova Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 yılı özellikle sosyal çevrenizi büyütebileceğiniz, bu çevrelerin size şans getirebileceği, bu şansında size iş ve kariyer olarak dönebileceği bir yıl. Aslında sizler büyük değişimi 2,5 yıl boyunca yaşadınız. Kendi gerçeklerinizle yüzleşecek olaylar yaşayıp, geçmiş hatalarınızın bedelini ödediniz diye düşünüyorum. Şimdi yeni bir yola çıkmak üzereyken yanınıza alacağınız en önemli unsur hatalarınızdan çıkardığınız dersler olmalıdır. O kadar zorlu deneyimden büyüyerek, olgunlaşarak çıkmış olmak gerekir. Sizler zaten güçlü insanlarsınız, asla ben demeyi bilmezsiniz. Yaşadıklarınız size, toplum adına kurtarıcı olacaksanız önce kendi kökleriniz sağlam atmalısın dedirtmiş olmalı.2019 da sağlık konusunda geçmişte geçirdiğiniz bir hastalığınız nüksedebilir, bu hastalığa köklü bir çözüm arayışına girebilirsiniz. Günlük rutininizin devam edebilmesi için bunu aşmanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Yıl boyunca meditasyon gibi, yoga gibi, kaplıcalar gibi şifa terapileriyle gevşemeniz sizi rahatlatacaktır.Yine 7 yıllık başlayan bir süreç içinde; ebeveynlerinizle ilgili değişim ve bakım süreci size sorumluluklar yükleyebilir, ailenize ait ev alım-satımı yapabilirsiniz. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Parasal konulardaki belirsizliğiniz bu yılda devam etse de; beklemediğiniz, aklınıza bile gelmeyen yerlerden para giriş-çıkışı olacak bir yıl olacaktır. Yine kazancınız üzerinden kandırılma, dolandırılma etkileri söz konusu, bunlara karşı dikkatli olup ani kararlar vermeyin. Sizler paranızı da çevrenizle paylaşmaktan çekinmeyen insanlar olduğunuz için, bu paraları har vurup harman savurmamanızı, bir miktarını birikime yönlendirmenizi öneririm. Zira diğer yıllarda buna ihtiyaç duyabilirsiniz.

BALIK BURCU

Sevgili Balık Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 yılı sizin için kariyer yılı olabilir. Üşengeçlik etmezseniz, çalışır çabalarsanız şans bu yıl sizden yana. Bugüne kadar göremediğiniz şeyleri görecek, cesaret edemediğiniz işlere kalkışacaksınız.Bir müddettir fark ettiğiniz ama görmezden geldiğiniz bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Sizin doğanıza ters olsa da bu yıl bunu yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada kadersel bir döngü olduğunu hatırlatmak isterim. Çünkü bu sonlanmalar sonucu; aslında hafiflediğinizi, baskıdan kurtulduğunuzu belki de maddi kayıplardan döndüğünüzü görebilirsiniz. Yine bu vazgeçişiniz belki de ailenize dönüşünüz veya onlarla sıkı diyaloglar kurmanızı sağlayabilir. Belki de ailenizi büyütme kararı bile verebilirsiniz. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.
Yine 2019’dan başlayan ve 7 yıl süren bir süreç içinde; yaşam algınızı, yakın çevrenizi, kardeşinizi-komşunuzu veya çevrenizle olan iletişiminizi değiştirmek üzere olduğunuzu söyleyebilirim.  Bu değişimde zorunluluk esas, sizin tercihinizle olacak bir durum değil bu. Yaşamın dayattıkları nedeniyle sizler daha net görebilir, daha kolay karar verebilirsiniz.

ASLAN BURCU, BAŞAK BURCU, TERAZİ BURCU VE AKREP BURCU 2019 YILI ASTROLOJİ FALI İÇİN TIKLAYIN

KOÇ BURCU, BOĞA BURCU, İKİZLER BURCU VE YENGEÇ BURCU 2019 YILI ASTROLOJİ FALI İÇİN TIKLAYIN



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi