2019 Yılında Burçlar - 1

2019 yılında burçlarınızı neler bekliyor? Bugün: Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu ve Yengeç Burcu

28 Aralık 2018 08:04
A
a
Sütiş Eskişehir

KOÇ BURCU


Sevgili Koç Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim.7 yıllık sizi değişime sürükleyen olaylar bu yılın ilk aylarıyla birlikte bitiyor. Özellikle yılın ikinci yarısından itibaren rahatlayacağınız bir ortam içinde olacaksınız. Yeni başlayan süreçte, önceki dönem kadar mücadeleci olmanız gerekmeyebilir.2008’den beri başlayan zorlu iş kariyeri 2019 yılında da devam edeceğe benziyor. Tabii sizler geçmiş yıllardan ders çıkararak, sorumluluklarınızı yerine getirerek yol aldıysanız, bu yılın etkisi sizi önceki 4-5 yıl kadar sarsmayacaktır. Artık taşlar yerine oturmaya başladı ve iş sorunlarını çözebilenler için 7 yıllık para akışının olacağı bir dönem ve kalıcı kariyer başlayabilir. Aslında 2019 sizin hayallerinizi gerçekleştirme yılınız olabilir, yurtdışı seyahatleri, yabancı coğrafyaların keşfi, istediğiniz okulu kazanmak belki de yabancı bir insanla aşk yaşama potansiyeliniz dahi gerçekleşebilir.Bu yıl köklerinize yaklaşabilir, aile büyüklerinizle güzel diyaloglar kurabilir, birlikte projeler içinde yer alabilirsiniz. Bu güne kadar almadığınız sorumlulukları, almak zorunda kalabilirsiniz. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.

BOĞA BURCU


Sevgili Boğa Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. Değişimi sevmeyen sizler için 2018’de başladı. 8 yıl sürecek bu zamanı, bir kısmınız 2018’de deneyimlemeye başladınız, bir kısmınız ise 2019’da  başlayacaksınız. Tüm yaşamınızın değişimine hayretle tanık olabilirsiniz. Bu değişime direnmemeli, “her şey olması gerektiği gibi oluyor” diye akışa uyum sağlamalısınız. Aslında uzun zamandır sorunlar yaşadığınız; belki yarım bıraktığınız eğitim hayatınız, belki uzak diyarlara yerleşme konunuz artık yoluna girmeye başlıyor, çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz dönem yaklaşıyor. Kendinizi yakınlarınızın arasında huzurlu hissedebilirsiniz. 2019 yılı sizin krizlerle büyümeyi öğreneceğiniz, miras alabileceğiniz, davalarınız varsa sonucunu alabileceğiniz bir yıl olabilir. Kazançlarınızı kendi konforunuz ve ihtiyaçlarınız için harcayabilirsiniz. Sağlık konusunda sorun gözükmemekle beraber, estetik kaygılı operasyonlar gündeme gelebilir. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.
 

İKİZLER BURCU


Sevgili İkizler Burçları, yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. Sizin için bu yıl birliktelikler, ortaklıklar, partnerler yılı olabilir. Bu kadar kuvvetli etkiyi 12 yıl önce yaşamış olabilirsiniz. Evli İkizler burçları ise evliliklerindeki sorunlarına çözüm bularak, evliliklerini büyüterek yollarına devam edebilirler. Bir müddettir devam eden veya geçmişte yaşadığınız bazı konularınız yargıya taşınabilir, bu yıl davalarınızın sonucunu alamadan bu yılı kapatabilirsiniz. Maddi kayıp gibi görünen bu alanda sergileyeceğiniz dürüst davranışlar, sonraki aşamalarda size büyük mükâfat olarak dönecektir. , Kazançlarınızı ailenizle paylaştıkça büyüyecektir, bunu aklınızın bir kenarına not ederek bütçenizi ayarlamalısınız. Kendi kazancınız da bu yıl bariz bir büyüme olabilir. İş yaşantınızda belirsiz konularınız açığa çıkabilir, güçlü bağlantılarınızdan alacağınız destekle ilerlemeye devam edebilirsiniz. Yine de adım atmadan önce dikkatli ve detaycı olmaya özen göstermelisiniz. Sağlık anlamında genel bir hareketlilik olmasa da bilinçaltı yoğunluğunuz, günlük yorgunluğunuz ile birleşince strese sebebiyet verebilir. Yıl boyunca meditasyon gibi, yoga gibi, kaplıcalar gibi şifa terapileriyle gevşemeniz sizi rahatlatacaktır. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.
 

YENGEÇ BURCU


Sevgili Yengeç Burçları, yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 yılında kadersel etki altındaki 2 burçtan biri sizin burcunuz. Bu 2 yıl sürecek zamanda; silkelenerek kendinizi bulmanızı, varmanız gereken yere doğru yola çıkmanızı sağlayacak olaylar yaşayacaksınız. Önünüze çıkan konu her ne ise; bilin ki sizi büyütmek, olgunlaşmanızı sağlamak için İlahi Sistem tarafından önünüze çıkarılıyor. Bunu ne kadar idrak eder, kabullenişe geçerseniz, imtihanınız ödülünüz haline gelebilir. Tabi sizin gibi naif, alıngan ruhlar kolayca kırılabileceği için bu fırsatı kaçırma olasılığınızda mevcut, şimdi küsüp kabuğunuza çekilme zamanı değil ipler sizin elinize verilmişken hayatınıza siz yön verin.Özellikle partneriniz ve ortaklarınızdan gelen zorluklar farkındalığınızı arttıran deneyimler yaşatabilir. Bunlar uzun yılların birikimi hatta 2008’ten beri başlayan süreç devam ediyor diyebilirim. Bu süreç tamamlanınca evliliğiniz veya ortaklığınız çok sağlam bir yapıya dönüşecektir, buna göre kararlar almakta fayda vardır. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek,  aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Kariyer olarak güzel açılarınız ve destekleriniz var. 7 yıl süren bir projeniz tamamlanabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Aslında yeni başlayacak 7 yıllık süreç sizi yeni sosyal çevrelere de taşıyabilir. Yanınızda eleman çalıştıracaksanız, içinize sinecek iyi bir eleman bulmanızın yılı da olabilir. Para konusunda son 2,5 yılın çalkantısı bu yılın ilk yarısında bitip, daha istikrarlı dönem başlıyor denilebilir.Sağlık evinizdeki önemsemediğiniz sorunlar büyüyebilir, hemen kafanızda vehimler oluşturmayın. İhmal edilmeyecek hale gelmeden, müdahale ile köklü çözümler bulabilirsiniz. Çünkü şans gezegeni buradan boşuna geçmiyor.Sosyal çevrenizi isteyerek veya istemeyerek değiştirmek zorunda kalacağınız yıllar başlıyor. Yine bu yıl inanç turizmi, yurtdışı seyahatleri, yabancı mekânlar, hayalini kurduğunuz geziler sizi bekliyor. Kafanızı fazla meşgul etmenize gerek yok, zira bu seyahatleri aniden yapma ihtimaliniz yüksek.

Burçların devamı yarın sizlerle...


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi