2019 Yılında Burçlar - 2

2019 yılında burçlarınızı neler bekliyor? Bugün: Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu ve Akrep Burcu...

29 Aralık 2018 09:50
A
a
Sütiş Eskişehir

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan Burçları; yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. Geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca yaşantılarınızda değişimler, çalkantılar yaşamış olmalısınız. 2019’dan itibaren sular sizin için duruluyor denilebilir. Sizler sevdiği zaman çok içten seven, kalbini sevdiğine sonuna kadar açan insanlarsınız, 2019 yılı size aradığınız aşkı, sevgiyi getirebilir. Bu sevgi ikili ilişki olmak zorunda değil, çok seveceğiniz bir dost bulabilir, belki çocuk sahibi olup büyük sevgiyi onunla tadabilirsiniz. Çocuk sahibi olan Aslanlar ise çocuklarıyla güzel vakit geçirecekleri bir yıla giriyoruz. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek, aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Sizler göz önünde olmayı, sahneye çıkmayı, girdiği ortamda dikkat çekmeyi seven insanlarsınız. 2019 yılı bu duygularınızı doyuma ulaştırabilir, çevrenizin hayranlık dolu bakışlarıyla mutlu olabilirsiniz. Sizlere önerim, yaşadıklarınız ruhunuzu okşanırken kendinizi frenlemeyi bilip, ego ile kibir arasındaki ince çizgiyi aşmamanızdır. İş hayatınızda geçen yıl başlayan değişimi belki hissetmemiş olabilirsiniz. Bu değişim daha 7 yıl sürecek. Bu süreç sizi sağlam yerlere taşıyabilir, işinizin patronu olma hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz aynı zamanda köklü değişiklikler sizi zorlayabilir. 2019 yılında birkaç alanda aynı anda çalışmanız da gerekebilir, bu süreç sonunda hiçbir şey aynı olmayacaktır. Dürüst ve sebatkâr çalışmanın sonucu sizi yükseltecektir, yine de sağlığınızı da ihmal etmemenizi ve özellikle kalbinizi korumanızı öneririm. Sizler para odaklı insanlar olmasanız da, istediğiniz lüks yaşamı elde etmek için paraya ihtiyaç duyarsınız. Yani sizin için para amaç değil, araçtır. Bu yıl ön görmediğiniz, beklemediğiniz yerlerden para gelişi-gidişi olabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak Burçları, yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 yılında ailenize yeni üyeler katılabilir, ev alım-satımı yapabilir, aile içi sorunlar büyüyüp sonrasında çözüme ulaşabilir. Yine aile odaklı para kazancı-kaybı yaşayabilirsiniz. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek, aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek. Bir müddettir üretkenliğinizi kısıtlayan, duygularınızı göz ardı eden, sizi yoran aşklarla-ilişkilerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Aslında kim olursa olsun sizi üzen insanları, sizden mahrum bırakmayı öğrenmelisiniz. 2019’da bireysel arkadaşlıklar yerine sosyal gruplar içinde olmak sizi daha çok mutlu edebilir. Bekâr Başaklar ne zamandır belirsizlikte olan evlilik konusunda karar verebilir, Sağlık konularında 2,5 yıl boyunca kafanızda oluşan tereddütler bu yıl itibariyle bitebilir, yine bilinçaltı korkularınızı yenip birçok konuya daha cesur, daha özgüvenli yaklaşabilirsiniz. Aslında uzun zamandır belki yarım bıraktığınız eğitim hayatınız, belki uzak diyarlara yerleşme konunuz tekrar gündeme gelebilir. Çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz dönem yaklaşıyor.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi Burçları, yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 sizleri en çok kısa yolculuklar, yakın çevrenizle paylaşımlar, eğitimler, iletişim konularında destekliyor. Aynı zamanda; taşınma, mekân değişikliği gibi konularda gündeme gelebilir. Aslında son yılların en çok hırpalanan burçlarından birisi sizlersiniz. Bu yıl duygularınıza kapılmadan, işler yürüsün diye fedakârlık yapmadan, sağlam adımlarla hareket edebilirseniz, olmak istediğiniz yere ulaşmak için yola çıkmış sayılırsınız. Evlilik ve ortaklıklarında sorun yaşayan Teraziler yeni partner ile devam kararı alabilir, sosyal çevrenizden gelebilecek bir partnerde bu yıl yaşamınıza girebilir. Zaten bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek, aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.Ebeveynlerle ilgili geçmişten gelen yasal konuları çözmeniz, onlarla ilgili sorumlulukları almanız, onların sağlık konularına zaman ayırmanız gerekebilir. İlahi Sistem sizin büyümenizi sağlamak için bu konuları sizin çözmenizi istiyor diye düşünebilirsiniz. Eğer aile içi bir işiniz var ise, bu alanda büyüme söz konusu olabilir. Bu yıl kendi gelirinizde büyük bir gelişme olmasa da, dışarıdan miras veya dava yolu ile kazanç-kayıp yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu paralar sizin yaşamınızı değiştirebilecek büyüklükte olabilir, süreç geçen yıl başlasa da 7 yıllık bir dönemi kapsıyor. Sağlık konusunda ise; netleşmeyen bir hastalığınız veya şüphelendiğiniz bir rahatsızlığınız var ise doktora gitmenizi öneririm. Ayrıca yoğun tempolu bir çalışma alanınız var ise kendinize zaman ayırıp özellikle ayaklarınızı dinlendirmenizi öneririm

AKREP BURCU

Sevgili Akrep Burçları, yorumları öncelikle Yükselen burcunuza, sonra Güneş burcunuza göre okumanız daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim. 2019 yılı sizler için kendi gelirinizde artışlar yaşayacağınız bir yıl olacaktır. Ailenizle birlikte yurtdışı seyahati yapabilir, yurtdışı bağlantılı işlere başlayabilir, yaptığınız işlerden yüksek gelirler sağlayabilirsiniz. Yükseköğrenim hakkı kazanabilir, akademisyen olabilir, eğitim nedeniyle uzaklara taşınabilirsiniz. Belki de son yıllarda sizi çok zorlayan, iletişimde sıkıntı yaşadığınız, size baskı yapan yakın çevrenizden ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Sizler duygularını içinde, derinlerde yaşayan insanlarsınız. Önümüzdeki 7 yıllık süreci daha rahat geçirmek için öncelikle kendinize ve çevrenize açık olmalı, olayları kendi kafanızın içinde yorumlamamalısınız. Sizler değişiklikleri ve yenilikleri kolay kabullenmezsiniz, bu süreç tamamlanınca yeni bir yaşam içinde olacağınızı bilerek hareket etmelisiniz. Aslında dikkatli olmanız gereken bir konu da; sizi heyecanlandıran, adrenalin yaşatan konulardaki belirsizlikler. Belki aşkınız, belki çocuklarınız, belki kumar tutkunuz nedeniyle belirsizler yaşama, kandırılma ihtimaliniz yüksek. 2019 da özellikle belirli dönemlerde bu belirsizlik sizi yorabilir. Maddi kaynaklardaki sorunlarınızı aşabileceğiniz, büyüme sağlayabileceğiniz bir yıl. Bu yıl hepimizin ana teması aile olabilmek, aile kalabilmek, evi yuva yapabilmek.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu ve Yengeç Burcu için tıklayın...

Burçların devamı yarın sizlerle...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi