Kaza yapan alkollü kadından güldüren bahane

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaza yapan alkollü kadından güldüren bahane
A
a

Bursa’da alkollü kadın sürücü aracıyla refüje uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü daha sonra polis ekiplerine güldüren bir bahane sundu. İşte alkollü kadından güldüren o sözler...

Sütiş Eskişehir
Bursa’da alkollü kadın sürücü aracıyla refüje uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü daha sonra polis ekiplerine ‘Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım’ diyerek kaçmayı denedi. Kadın sürücü çekim yapan bir gazetecinin de kamerasını kırdı.O anlar saniye saniye görüntülendi.

Kaza, saat 02:00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Yolu üzerinde meydana geldi. N.E. idaresindeki 16 APT 967 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak refüje uçtu. Sürücü N.E. kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan alkol testi sonucunda sürücü N.E.’nin 1.70 promil alkollü olduğu belirlenirken, kadın şoför polis ekiplerine ‘Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım’ diyerek sitem etti. Gazetecilerin kendisini çektiğini gören N.E. polis memuruna, ‘Ben siyasete gireceğim, bunlar beni çekemezler’, ‘O beyefendilere söyleyin, kamerayı kapatsınlar’ diyerek gazetecilerin işini yapmasına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra ‘Beni Çekiyor’ diyerek basın görevlilerinin üzerine yürüyen N.E., kamerayı tutarak kırdı. Gazetecileri hem fiziki hem de sözlü taciz eden alkollü sürücü, polis ekiplerince karakola götürüldü. Gazeteci, kadın şoförden şikayetçi oldu.
Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi