Gündeme bomba gibi düştü: Eskişehir milletvekilinin dokunulmazlığı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gündeme bomba gibi düştü: Eskişehir milletvekilinin dokunulmazlığı...
A
a

Aralarında CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in dosyasının da bulunduğu yeni dokunulmazlık dosyaları TBMM'ye sevk edildi.

Sütiş Eskişehir

Yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Cumhurbaşkanlığı tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Fezlekeleri Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:

"CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Nusrettin Maçin, Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan, HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Danışıklı dövüş hep 29 Haziran 2022 18:29

Utku Çakırözer, Eskişehirin en çalışkan ve en faal milletvekilidir. Utku Çakırözeri yedirmeyiz! Hdpye gelince; Seçilmeden önce bu milletvekili seçilmiş kişilerin daha önce sabıkası ve herhangi yasadışı örgüte üye olup olmadığına bakıp, seçilmesinde bi engel olmadığına kanaat getirenler her kim ise suçlu odur. Öyleyse ta en baştan bu hdp vekillerine seçilebilir denmeyecekti. Sonradan işte böyle fezleke şu bu diye şov yapmak zorunda kalırsın. Zira Hdpnin ne olduğunu, kimlere hizmet ettiğini herkes biliyor. Koskoca hükümet nasıl seçilmelerine ta en baştan olur verdirir?

5 1 Cevap Yaz
Adnan

seçimleri hükümet yapmıyor.

0 0
Aziz cantürk 29 Haziran 2022 18:00

Zaten olması gereken şeydi, geç bile kalındı.

9 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi