Yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Cumhurbaşkanlığı tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.
Fezlekeleri Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:
"CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Nusrettin Maçin, Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan, HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık."
Utku Çakırözer, Eskişehirin en çalışkan ve en faal milletvekilidir. Utku Çakırözeri yedirmeyiz! Hdpye gelince; Seçilmeden önce bu milletvekili seçilmiş kişilerin daha önce sabıkası ve herhangi yasadışı örgüte üye olup olmadığına bakıp, seçilmesinde bi engel olmadığına kanaat getirenler her kim ise suçlu odur. Öyleyse ta en baştan bu hdp vekillerine seçilebilir denmeyecekti. Sonradan işte böyle fezleke şu bu diye şov yapmak zorunda kalırsın. Zira Hdpnin ne olduğunu, kimlere hizmet ettiğini herkes biliyor. Koskoca hükümet nasıl seçilmelerine ta en baştan olur verdirir?
seçimleri hükümet yapmıyor.
Zaten olması gereken şeydi, geç bile kalındı.
Vali Erdinç Yılmaz resmî belge bekliyor
Kerem Akyıl
Eskişehir kendi göbek bağını kendisi kesmeye çalışıyor!
Tarkan Demir
Tarihi bölge canlandırılmalı
Seval Erci
Göz göze gelmeyi unutan nesil
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy