Eskişehirsporlu Jesse için Fenerbahçe de sırada!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Jesse için Fenerbahçe de sırada!
A
a

Eskişehirspor transfer haberlerinde son dakika gelişmesi... Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edilen Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika, Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan "Fenerbahçe’nin de listesinde” demişti. İşte Jesse transferinin perde arkası.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor'un yıldız oyuncusu Sekidika Jesse için Galatasaray’ın devreye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Transfer iddiası hakkında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin de Jesse ile ilgilendiğini açıklamıştı. Demirbakan, "Birçok kulübün Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin ve Süper Lig takımlarının listesinde. Gidebilir, herkes gidebilir. Çünkü futbolcular özgürler. Ben onlara gitme, dur diyemem." açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe Jesse'yi Galatasaray'a kaptırmak istemiyor

Galatasaray, gol yollarındaki sıkıntısını Jesse ile çözmek isterken Fenerbahçe'nin de rotasyon amaçlı genç futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Falcao'nun sakatlıktan bir türlü kurtulamaması ve tekrar sakatlanma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi maddi yükü ağır olan bir transfer yapmak yerine etkili ancak ucuz bir transferin peşinde. Abdurrahim Albayrak’ın, değeri 150 bin euro civarında olan oyuncu için 450-500 bin euro arası bir rakam önereceği ileri sürülmüştü. Fenerbahçe'nin de Jesse için devrede olduğu ve Galatasaray'ın verdiği teklifin az da olsa üzerine çıkabilecekleri gelen haberler arasında.

Coşkun Demirbakan'dan Jesse açıklaması

Mehmet Özcan transferiyle ilgili flaş açıklama!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 11 Aralık 2019 23:47

Mehmet özcan transferine benzemesin

0 0 Cevap Yaz
kd 11 Aralık 2019 13:05

Jese borç karşılık Trabzonspora mı gitti.En azında sezon sonuna kadar tutmak gerekmez mi.

1 0 Cevap Yaz
2620 11 Aralık 2019 12:24

Satılık değil....yönetim herhalde durumu takip ediyordur.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 11 Aralık 2019 11:04

avrupaya gidecek o hiç boşuna saçmalamasınlar

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi