Coşkun Demirbakan'dan Jesse açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Coşkun Demirbakan'dan Jesse açıklaması
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edilen Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika hakkında İHA’ya açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edilen Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika hakkında İHA’ya açıklamalarda bulundu.
Bu sezon adeta sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’ın, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un parlayan yıldızı Jesse Sekidika’yı devre arasında kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. 23 yaşındaki genç futbolcunun mevkisi sağ kanat olmasına rağmen şu ana kadar 8 golü bulunuyor. Sarı-kırmızılıların Jesse için ne zaman düğmeye basacağı ise merak ediliyor.

"Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin ve Süper Lig takımlarının listesinde"
Jesse’nin durumu ile ilgili konuşan EsEs,’in tecrübeli Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, transfer konularına karışmadığını ancak Jesse’nin birçok kulübün listesine girdiğini söyledi. Demirbakan, "Birçok kulübün Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin ve Süper Lig takımlarının listesinde. Gidebilir, herkes gidebilir. Çünkü futbolcular özgürler. Ben onlara gitme, dur diyemem. Çünkü futbol belli bir yaşta oynanan bir oyun ve süreç de kısa. Bu süreçte geleceklerini garantilemek için, gelecek kaygılarını ortadan kaldırmak için ellerine geçen fırsatları kullanmak onların en doğal hakkı. Futbolda her şey olur, yarın sakatlık olur, o olur, bu olur. Biz ne memuruz ne de esnafız. O işleri 60 yaşında da yapabilirsin ama futbol belli bir yaştan sonra olmuyor. Ben transfer konularına müdahil olmam ve ilgilenmem. Benim görevim sahaya çıkan kadroya antrenman yaptırmak” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 10 Aralık 2019 22:16

falkaaaoooo geliyor......falkaaaoooo geliyor......falkaaaoooo geliyor......falkaaaoooo geliyor......Cincon cincon con.

0 2 Cevap Yaz
EsEs 10 Aralık 2019 22:06

EsEs bu zor döneminde oyuncuların aklını karıştırmak yakışır mı.Başka oyuncu mu bulamadılar. EsEs taraftarı elbette bu tür kulupler için not alıyordur.

2 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 10 Aralık 2019 22:02

Bir gerçek var oda burası Eskişehir Eskişehir de biraz kumaşı olan adam topçu olur neden burda futbol sevgisi var. Dönüp bakalım Tarık camdal Veysel Sarı Alper Potuk Hasan Hüseyin acar ve ismini unuttum bir kaç kişi şimdi soruyorum nerdeler varlığı yoklu belli değil neden burda kral oluyor iyi top oynuyolar çünkü Eskişehir taraftarı kaybetsede bağrına basıyor öz güven aşılıyor istanbul öle değil buda farklı birşey olmaz sisakko gittinde bizden 3 tane Jesse ederdi ya şimdi tabiki Eskişehir den futbolcu çıkması beni sevindiriyor çünkü Eskişehir alt yapıya dionuyor öz kaynakları kullanıyor bir zamanlar Gençlerbirliği modeli İlhan cavcinin yaptığı önemli olan su bir kazanç sağlayıp düzlüğe çıkmak inanın bizim çöplükte böle adamlar çok çünkü Eskişehir en kotu halı bu siz düşünün.zamanla neler olucagini .

0 3 Cevap Yaz
sefa 10 Aralık 2019 16:28

Bravo hocam. Çok siyasi bir cevap.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi