Mehmet Özcan transferiyle ilgili flaş açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Özcan transferiyle ilgili flaş açıklama!
A
a

Eskişehirspor’un deneyimli hocası Coşkun Demirbakan, ES TV ekranlarında yayınlanan 90+3 programına konuk oldu. Demirbakan, adı transfer söylentleriyle anılan Mehmet Özcan hakkında açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: ES TV ekranlarının en çok izlenen programı 90+3, pazartesi akşamı önemli konuğuyla Eskişehirsporluları ekrana kilitledi. Moderatörlüğünü Murat Dağtekin’in yaptığı, gazeteci Erkan Midilli ve eski futbolcu Ahmet Karaçöl’ün yorumlarıyla katkı verdiği programın konuğu Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan’dı. Deneyimli teknik adam bütün sorulara açıklıkla cevap verdi.

Mehmet Özcan transfer olacak mı?

Eskişehirspor'da az döneminde transfer dedikodularının odak noktası olan ve bu sezon performansı düşen Mehmet Özcan hakkın da açıklamalar yapan Demirbakan "Mehmet Özcan’ın transferi konusu yaz döneminde çok fazla konuşuldu. Oyuncunun aklının bu konulara takılması ve düşüş yaşaması çok normal. Devre arasında adı transfer dedikodularına çok karışacak başka bir oyuncu olur ve performansı düşerse bize zararı olur” diyen Demirbakan, şöyle devam etti, “Eskişehirspor’un temeli sağlam olduğu için halen ayakta duruyoruz. Eskişehirspor camiası ve kulübü köklü ve geçmişe sahiptir. Biz en fazla hasta olur sonra da ayaklanırız. Biz sportif başarı yakaladıkça, bu kulübe sponsor da gelir. Reklam da gelir. Tribünlere de daha fazla taraftar gelir. Kulübe para girdikçe oyuncuların cebine paraları düzenli olarak girer ve sistem daha da büyüyerek devam eder.” dedi.

“Bahane uyduruyor derler”

Menemenspor maçından sonra alınan mağlubiyetleri ben kendime yakıştıramıyorum. Yaşananlar belli. Sebepleri anlatsam bahane uyduyor derler. Futbolcuların aklını saha içerisine döndürmek hiç kolay olmadı. Tesislerde yemek yoktu, sıcak su yoktu. Futbolcuların maddi problemleri ciddi boyutlardaydı. Oyuncular saha içerisine konstranre olamadığı için bu mağlubiyetleri aldık.

Daha çok eksiğimiz var

Eskişehirspor yalnızca bir maç kazanmıştır. Bizim daha çok eksiğimiz var. Bu günlük başarılara sevinip abartmayalım. Abartılı sevinç gösterileri yapmak doğru değil. Büyük adamlar küçük şeylere sevinmezler. Ekrem Kılıçarslan iyi oynadı. Ümraniyespor çok gol kaçırdı da biz öyle 3 puan aldık. 7-8 galibiyet aldıktan sonra istediğiniz gibi sevinin.

“-9 baskısından kurtulduk”

Bu hafta oynanacak İstanbulspor maçınada değinen Demirbakan, “Berkay Dabanlı cezalı ama İstanbulspor’un da stoperi cezalı. Şartlar eşit. Berkay’ın yokluğu diğer oyuncular için bir avantaj. İyi çalışsınlar formayı alsınlar. Sahanın içerisine odaklanmamız lazım. Sahada kazanana 3 puan veriyorlar. Ekonomik durumu iyi olan rahat bir kulüp. Doğru işler yapan ve doğru futbol oynamaya çalışan bir kulüp. Üç ihtimalli maç. Eksi 9’un psikolojik baskısından kurtulduk. Dünden iyiyiz. Yarın da bugünden daha iyi olacağız. Biz de İstanbulspor gibi futbolu doğru oynamaya çalışan bir takımız. Rakibimiz güçlü ve etkili bir takım. Vur kır parçala ile maçlara hazırlanmıyoruz. Rahat ve dingin bir şekilde maça çıkacağız. Daha az hata yapmaya çalışacağız. Takımıma ve taraftarlarımıza güveniyorum” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi