Eskişehir'deki korkunç kazanın şoförü serbest kaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki korkunç kazanın şoförü serbest kaldı
A
a

Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının zanlısı sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının zanlısı sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Geçtiğimiz günlerde, Reşit C. idaresindeki 26 S 0552 plakalı servis otobüsü, Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen 65 yaşındaki Ali Akasya'ya çarpmıştı. Çarpmanın ardından otobüsün altında kalan adam, yaklaşık 160 metre sürüklenerek Sarper Bulvarı'nda hayatını kaybetmişti. Kazanın şüphelisi Reşit C.'nin kullandığı servis otobüsünün Emek Mahallesi Cihannur Sokak'ta park halinde bulunmasıyla olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, kazayı fark etmeyip olay yerinden ayrılan şüpheliyi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınan Reşit C. işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheli Reşit C. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan Kalan 15 Nisan 2021 18:38

Ben bugüne kadar; Koca koca uzun yol otobüslerinin yaya yoğunluğu bu kadar yüksek olan bir şehirin içinde minibüs gibi kullanılmasından daha akıl dışı, daha mantıksız ve daha tehlikeli birşey görmedim. Ayrıca bu otobüslerin yaya yoğunluğu olan cadde ve sokaklarda dolaşması trafik kurallarına bile aykırı.. Bu fabrikalara servis çeken firmalar neden işçi servisi için ısrarla şehirler arası otobüsleri kullanıyor ? Hafif ticari minibüs veya midibüs kıtlığı mı var memlekette ? Safi zarar bu otobüslerin kullanımı. Otuz yıllık Eskişehirliyim, bu otobüslerin giripte trafiğinin içine etmeden çıktığı cadde yok. Bu otobüslerin şehir içi kullanımına kim dur diyecek ? Kim yasaklayacak ?

0 1 Cevap Yaz
Oğuz Akın 15 Nisan 2021 18:16

Allah ölen kişinin ailesine sabırlar versin. Çok ama çok kötü bir acı bu. Bu olaya sebep verenlerden biriside; Şehirler arası yaya trafiğinin olmadığı geniş yollarda kullanılsın diye tasarlanan, yüksekliği olduğu için dar alanda uzun süre kullanılması büyük kaza riski taşıyan bu araçların yaya ve araç yoğunluğu olan kalabalık şehir içinde servis otobüsü olarak kullanılmasına izin verenlerdir. Yahu Eskişehirin daracık sokaklarında ve caddelerinde bu otobüslerin işi ne ? Hangi kafayla bu otobüslere işçi servisi izni veriliyor ? Başka araba mı yok ? Mantıksızlığa bakar mısınız; Şehir içine tırların, dört akslı kamyonların girişi bu tip kazaların olmasını engellemek için yasak, ama şehirler arası otobüslerin hergün kazaya davetiye çıkararak servis aracı olarak kullanılması serbest.

0 1 Cevap Yaz
Fatih C 15 Nisan 2021 17:53

Bu işler bu kadar kolay mı ? Bu kişi adam öldürdü adamm.. Yazık günah ramazan mübarek ilk günü bir ailenin ocağına ateş düşürdü. Şimdi rahmetlinin ailesinin her ramazan ayında bu kötü olay aklına gelecek. Hak mı adalet mi bu ? Niye serbest bu kişi ? Allah kimsenin başına getirmesin, bir ananın veya bir babanın ani ölümü kadar insanı yakan birşey yok. Yaşayan bilir, allah sabır versin.. Ama bakıyorumda insanların acıları soğumadan bir darbede hukuk sisteminden yiyyor. Lanet olsun !

0 4 Cevap Yaz
Yazıklar olsun 15 Nisan 2021 17:40

Hem çarp hem öldür hemde serbest kal ! Tüh yazıklar olsun böyle adalete

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi