Bilecik Demir Çelik birincilik ödülünü aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik Demir Çelik birincilik ödülünü aldı!
A
a

Bilecik Demir Çelik, Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri'nde dijital dönüşümde birincilik ödülünü kazanarak sektördeki liderliğini bir kez daha tescilledi. Dijital dönüşümde gösterdiği üstün başarıyla ödüllendirilen Bilecik Demir Çelik, Türkiye'nin sanayi alanındaki yenilikçi ve etkili projeleri arasında öne çıkıyor.

Sütiş Eskişehir
Her yıl düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri, sanayide ve teknolojide öncü projeleri teşvik etmek ve ülkedeki verimlilik seviyesini yükseltmek amacını taşıyor. Bilecik Demir Çelik'in dijital dönüşümde elde ettiği birincilik ödülü, şirketin inovasyon ve teknolojiye verdiği önemi vurguluyor.

Bilecik Demir Çelik sosyal medya üzerinden "Gururluyuz" başlığı ile yaptığı paylaşımda, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından; verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen "Verimlilik Proje Ödülleri" töreninde Dijital Dönüşüm Kategorisinde, "Demir & Çelik Üretiminde Dijital İkiz Yaratmak: Üretim Süreçlerini İzlemek ve Kontrol Etmek İçin Entegre Bir Çözüm" adlı projemiz ile firmamız birinciliği göğüslemiş, ödülünü T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'dan almıştır. Projenin gerçekleşmesinde desteği olan tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza sonsuz teşekkürler" ifadeleri yer aldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi