Bayramın acı bilançosu: 26 kişi öldü, 3 bin 870 kişi yaralı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayramın acı bilançosu: 26 kişi öldü, 3 bin 870 kişi yaralı!
A
a

Ramazan Bayramı'nın dördüncü günü de trafik kazalarıyla gölgelendi. 615 kazada 26 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 870 kişi ise yaralandı.

Sütiş Eskişehir

Ramazan Bayramı'nın dördüncü günü de trafik kazalarıyla gölgelendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, bayramın ilk dört gününde toplam 2 bin 453 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 26 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 870 kişi de yaralandı.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, polis ve jandarma trafik ekiplerinin denetimlerine 24 saat esasına göre devam ettiğini ve bayramın dördüncü gününde 615 trafik kazasının gerçekleştiğini bildirdi. Denetimlerde 431 bin 871 aracın kontrol edildiği, 24 bin 432 araca hız ve radar, 38 bin 425 araca ise diğer kural ihlalleri nedeniyle işlem yapıldığı da açıklandı.

Kazaların artması endişe verici bir durum oluştururken, sürücülerin daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bir kez daha vurgulandı. Hız limitlerine uymak, emniyet kemeri ve kask takmak, yorgun ve uykusuz araç kullanmamak ve trafik kurallarına uymak kazaların önlenmesinde büyük önem taşımaktadır.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi