AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Eskişehir'in bütün belediyelerini kazanacaklarını söyledi.
Çalışkan, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday listelerini il ve ilçe seçim kurullarına teslim ettiklerini belirtti.
Listeleri en üst düzeyde oy oranıyla seçimi kazanma hedefiyle hazırladıklarını vurgulayan Çalışkan, listelere Cumhur İttifakı'ndan da isimleri dahil ettiklerini bildirdi.
CHP'nin belediye başkan adaylarının Yüksek Seçim Kurulunun kararına rağmen neredeyse kentin tamamındaki billboardlarda belediyenin hizmetlerine ilişkin tanıtımlara yer verdiğini söyleyen Çalışkan, şöyle konuştu:
"Bazı CHP adayları kendi tanınırlıklarından şüphe duyduklarından dolayı özellikle kendin fotoğraflarını koyma zarureti içine giriyorlar. Bu şehirde kendi resminizi koyarak kutlama mesajları veriyorsanız, icraatlarınızı anlatıyorsanız bilin ki siz bu şehirde tanınmıyorsunuz. Sizin tanıtıma ilişkin verdiğiniz adaletsiz bir yarış size değil, bizi mağdur etmenizden dolayı bize yarayacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Burhan Sakallı'nın astığımız bir tane fotoğrafına dahi tahammül edemeyenler, seçimin sonucundan endişe edenlerdir. Eskişehir'in bütün belediyelerini inşallah kazanacağız. Kendisinin demokrasiye ve halkçılığa en fazla inandığını iddia eden belediye başkanları bugün halkla buluşmamızı, halka ulaşmamızı engelliyor. Buna ilişkin gerekli girişimlerimizi yaptık. Hala kanunsuzlukta direniyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Seçimi en güçlü ve en iyi şekilde kazanacağız."
HAN ÇİFTELER MAHMUDİYE TEPEBAŞI ODUNPAZARI VE BÜYÜKŞEHİR DIŞINDA KALAN BELEDİYELERİ ALIRSINIZ.
🤔🤔🤣🤣🤣
MHP’nin saha planı kazandıracak mı?
Tarkan Demir
Festivale hazır olun!
Seval Erci
CHP Kartacalı Hanibal’in yolunda
Kerem Akyıl
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
