Yılmaz Büyükerşen aslanlar aslanıdır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen aslanlar aslanıdır
A
a

Yeşilçam’ın Eskişehirli unutulmaz ismi Cüneyt Arkın, Yılmaz Büyükerşen için “Aslanlar aslanıdır o” tabirini kullandı.

Vehbi Koç Ödülü’ne layık görülen Büyükerşen için hazırlanan videoda konuşan Arkın, “Sınıfımızın en sosyal delikanlısıydı. Bi kere zekiydi. Zekanın olduğu yerde her zaman güzellik vardır. İyi öğrenciydik. Yararlı öğrenciydik. Koşuşturup dururduk. Koskoca Moliere’in oyununu sahneye koymak, kıyafet, dekor ve sarayıyla... Dekorları kendi yaptı. Saray yaptı Yılmaz Büyükerşen... Bütün onlara baktığın zaman çocuk şeyinden belli olur derler ya... Bugünlere geleceği belliydi. Aslanlar aslanıdır o” dedi.

Arkın, ilerleyen dakikalarda da “Sayın başkanım! Pardon Yılmaz’cım... Adamın biri öylesine aşk yaşıyormuş ki aşkı aşmış sevdalanmış... Sevda... Bir gün kadına ‘ne istersin benden? Alayım getireyim’ demiş. Kadın demiş ki; bana denizi getir, ayaklarımı yıkayacağım. Sevgili Yılmaz’cım da Eskişehir sevdasından Eskişehirlilere, o bozkır şehrine denizi getirdi. Eskişehirliler ayaklarını yıkasın diye...” diye konuştu.
 
1000
icon
2626 13 Mayıs 2019 17:57

Nerede bu avrupa kenti heryer çukur

5 4 Cevap Yaz
Hakan 27 Mart 2018 15:00

Avrupa şehri örnek kent imiş. Geçiniz bu pazarlama zırvalarını. Bulvarlar dışında adam gibi yürüyecek kaldırım yok. Yollar rezalet asfalt yaparlar denetim bilmezler. Arkadaş nasıl bir fen işleri var bu belediyede. Evet bu yazdıklarımın haberle pek bir ilgisi yok kabul. Lakin yorumları okuyunca aklı selim sahibi beşer çileden çıkıyor.

8 9 Cevap Yaz
Hamdi Solmaz 27 Mart 2018 05:27

Yılmaz Büyükerşen sayesinde gariban insanlar üniversite mezunu olmuştur, ülkemize çok büyük değer katmıştır. Minnet borçluyuz..

7 7 Cevap Yaz
Akan 27 Mart 2018 01:12

Seda sen tam bir koyunsun.. Pis yavşak

4 2 Cevap Yaz
Murad 27 Mart 2018 00:02

Eyy yılmaz büyükerşen bu eskişehir yaptıklarını asla unutmayacak..

6 7 Cevap Yaz
26 Mart 2018 21:10

İnsanlar .. kılı olurken bir tepki yok. Arkadaşının yaptıklarını anlatmış, 'yalamalık' demişsin Seda Hanım. Akepeli olduğunu bu kadar güzel anlatamazsdın.

5 12 Cevap Yaz
Mert 26 Mart 2018 19:33

Aslanlar aslani bize en ust hesaplamadan felen 4000 TL asfalt parasini da odesin. O Aman gireyim ben aslani. Vatandasin cebinden al 4000 tl asfakt parasini ver hayvanat bahcesindeki mazlum hayvanlara....aslanmiş pehhh

13 9 Cevap Yaz
Samet

Asvalt parası alındı diye tavra bak !Yasa ne derse onu hesaplayıp alacak. Bedava mı yapacaktı.

6 5
Seda 26 Mart 2018 15:27

Bu nasıl bir yalamadır?

16 5 Cevap Yaz
Karaca geciren oglu

Neresi yalama adam anlatmis arkadasini

6 9
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi