Yedi milyon engelliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yedi milyon engelliyor
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yetişkin engelliler için yapacağı merkez maddi imkânsızlık nedeniyle tamamlanamıyor. Türkiye’de bir ilk olacak merkezin bitmesi için yaklaşık yedi milyon lira gerekiyor.

Engelliler için hayata geçirdiği proje ve hizmetlerle Türkiye’ye örnek olan Başkan Ataç, bir hayalini daha gerçekleştirmek için çabalıyor. “Engelli çocukların gideceği yerler var ama yetişkin engellinin vakit geçireceği bir yer yok” diyen Ataç, bir süre önce harekete geçti.

Yaklaşık 20 yıl önce temeli atılan ancak ödenek eksikliği yüzünden bitirilemeyen Kültür Merkezi’ni devralan Ataç, burayı yetişkin engelliler için örnek bir merkez yapmak istiyor. Belediyenin kısıtlı imkânlarıyla hayli ilerleyen Ataç, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Merkezin hizmet vermesi için yaklaşık yedi milyon lira gerekiyor. Ataç, yardımı yapacak kişi ya da firmanın adını merkeze vereceklerini ifade etmişti. Engellilerin hayatını kaliteli ve keyifli hale getirecek merkezin hayata geçirilmesi kenti de farklı bir noktaya taşıyacak.
 
1000
icon
All 11 Mart 2018 12:04

Lüzumsuz masrafları azaltin paranız olur. Nerdeyse her calisaninizin altında bir araç var .hepside evine götürüyor günlük . Herhalde suyla çalışmıyor araçlar

0 1 Cevap Yaz
goll 11 Mart 2018 10:33

bilbordlarda reklamı yapılan avro lar nerede avrupalı dostlar ektikleri ni biçemediler mi aksi halde yedi milyon hemen gelirdi

0 2 Cevap Yaz
ali yigit 11 Mart 2018 00:58

Ben araştırdım geçen yıl eskişehirdeki belediyeler 1 katrilyon 350 trilyon para harcamışlar.Merak ediyorum hangi alt-üst geçidi , hangi köprülü kavşağı vede halkın faydasına hangi projeyi yapmışlar.Lay lay lom 'dan başka ne var ortada.Türkiyede hangi belediyenin elinde kalabak suyu gibi bir nimet var? Tek elden sadece kalabak suyundan elde ettiği gelir 750 trilyon.Karşılığı dört heykel ,iki park .Süremi 20 yıl.Yaşasın ödül safsataları.!

0 1 Cevap Yaz
ahmet lala 10 Mart 2018 19:53

Ben türkiyede bunlar gibi paramız yok diye ağlayan başka belediye görmedim.Başka CHP'li belediyelerde var ama bunlar gibisi hiç yok.AYIP YAZIKLAR OLSUN.Milletle alay etmeyin.

2 3 Cevap Yaz
vatandaş 10 Mart 2018 13:57

sayın başkanımız belediyeler heryıl milyon tl ler borç ve kredi kullanıyor bu alınan kredilerle heryıl yüzde 20 lik kısmı yapılsa bügünekadar bitmezmiydi belediyelerimizin hiçmi gelirleri yok

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi