Yaşlı adam saatler sonra bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaşlı adam saatler sonra bulundu
A
a

Kaybolan yaşlı adam güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde bulundu

Bursa’da akşam saatlerinde kaybolan 78 yaşındaki adamı bulmak için ekipler seferber oldular. 

Edinilen bilgiye göre, Alzheimer hastası olan 78 yaşındaki Mümin Yağcı akşam saatlerinde evinden ayrıldı ve ailesi bir süre haber alamadı. Geçen sene de kaybolan yaşlı adamın kaybolduğunu düşünen aile durumu gece 22.00 sıralarında Bursa Emniyeti Kayıp ve Aranan Şahıslar Şube Müdürlüğüne bildirerek yardım istedi.

Dizlerinde sağlık problemi yaşayarak yürümekte zorluk çeken ve Alzheimer hastası olan Yağcı’yı bulmak için AFAD, AKUT, Bursa İtfaiyesi ve Nilüfer Arama Kurtarma(NAK) ekipleri, yaşlı adamın son görüldüğü yer olan Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Üçevler mahallesinde arama çalışmalarına başladı. Ekipler yaptıkları incelemede yaşlı adamın en son bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinden yola çıkarak çevrede bulunan ormanlık alanı, parkları ve sokakları aradı.

Bursa İtfaiyesi eski Müdürü olan Mümin Yağcı’yı arayan ekipler gece 03.00 sıralarında Osmangazi ilçesine bağlı Acemler - Bursaspor metro istasyonu civarında bularak ailesine teslim etti. Geçen sene de kaybolan Yağcı hastanede bulunmuştu ve bir süre orada tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilmişti.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi