AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Seyitgazi ve Alpu ilçelerini ziyaret eden Özlem Yalçın, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sahada çalışmalara başladı.
Geçtiğimiz hafta boyunca ilçelerde ziyaretlerde bulunan Başkan Yalçın, yaptığı konuşmada, "Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde mahalle mahalle ve köy köy gezerek çalınmadık kapı bırakılmayacak düsturu ile ziyaretlerimiz devam edecek. Gönüllere dokunarak yerel seçimler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Yaşlılarımızın hayır duasını alıyoruz. İlçelerimizdeki AK belediyeciliğin, ne kadar olumlu ve başarılı olduğunu vatandaşların memnuniyetinden görüyoruz. Dileriz ki, halkımızdan aldığımız destekler ile yerel seçimlerde Eskişehir beklediği AK belediyeciliğe kavuşacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde yerel seçimlere kadar ara vermeden sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.
AK kadınların çalışma standartları içinde bulunan "çat kapı ziyaretlerin" sadece seçim sürecinde değil her zaman sürdürüldüğünü belirten Yalçın, ziyaretlerden duyulan memnuniyetlerin kendilerine güç verdiğini aktardı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ı alan altın bulur
Kerem Akyıl
MHP’nin saha planı kazandıracak mı?
Tarkan Demir
Festivale hazır olun!
Seval Erci
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
