Vali Yiğitbaşı, Üretim Ve Girişimcilikte Başarılı Olan Kadınlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Yiğitbaşı, Üretim Ve Girişimcilikte Başarılı Olan Kadınlarla Bir Araya Geldi
A
a

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ İlçesinde Afyonkarahisar Valiliği’Nin Organize Ettiği ‘İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar’ Programında Emirdağlı Kadınlar İle Bir Araya Geldi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ ilçesinde Afyonkarahisar Valiliği’nin organize ettiği ‘İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar’ programında Emirdağlı kadınlar ile bir araya geldi.
Türkiye’de kırsal, bölgesel ve ulusal kalkınma planlarıyla yerelde ve ulusalda tüm vatandaşlar için sağlanan kapsamlı devlet destekleri sayesinde birçok kadın iş sahibi oldu. Vali Yiğitbaşı da bu desteklerden faydalanan kadınlar ile ‘İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar Buluşması’ projesi çerçevesinde programlar serisi başlattı. Vali Yiğitbaşı programda kurumlardan destek alan ve kendi hikâyesini oluşturan kadınların yaşadıkları süreçleri, başarılarını kendilerinden dinledi. Emirdağlı kadınların başarı hikâyelerinden oldukça etkilendiğini belirten Vali Yiğitbaşı şunları söyledi:
“Devletimiz kırsalda üretim yapan vatandaşlarımızın üretim tesislerini modernleştirmek, üretim kapasitesini artırmak ve yeni üretim alanları oluşturmak için birçok kurum aracılığıyla pek çok destek vermiş ve tüm imkânlarını seferber etmiştir. Bu imkânlardan ne mutlu ki şehrimizde yaşayan kadınlarımız da faydalanmış ve kendi hikâyelerini oluşturmuşlardır. Devletimizin desteğiyle iş kuran, üretim yapan ve istihdam sağlayan kadınlarımızın hayallerine kavuşma hikâyelerini dinlemeye Emirdağ’dan başladık. Ben de bir kadın olarak bu özgüvenli ve azimli kadınlarımızın her birine gösterdikleri başarı ve örneklikten dolayı teşekkür ediyor ve daha nice kadınımıza ilham olmalarını temenni ediyorum. Desteklerimiz her zaman çalışan ve üreten kadınlarımızla olacak.”
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi