Bilecik'in ilçesi olan Söğüt, Türkiye'nin en büyük Kara Araçları Simülasyon Merkezi'ne ev sahipliği yapacak! Vali Şefik Aygöl, bu önemli gelişmeyi incelemek amacıyla Söğüt Jandarma Ulaştırma Merkez Komutanlığı'nı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Vali Aygöl'ü Jandarma Merkez Komutanı Kıdemli Albay İbrahim Enver Sungur ve tören mangası karşıladı. Şeref defterini imzalayan Vali Aygöl, şeref salonunda Merkez Komutanlığı'nın tarihine ait belgeleri ve fotoğrafları inceledi. Daha sonra K. Albay Sungur'dan Komutanlık faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Vali Şefik Aygöl, İl Özel İdaresi'nin proje paydaşı olduğu Merkez Komutanlığı Simülasyon Merkezi ve Güvenli Sürüş Eğitim Parkuru inşaatını gezdi. Burada yaptığı açıklamada Vali Aygöl, "Söğüt Ulaştırma Merkez Komutanlığı'na iki önemli projeyle hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle burada inşa ettiğimiz simülasyon merkezi, Türkiye'nin en büyük kara araçları simülasyon merkezi olacak. Aynı şekilde güvenli sürüş alanımız da 20 farklı kısımdan oluşan tek parkur hüviyetindedir. Bu, Bilecik olarak gurur duyacağımız bir durum" dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Patron çıldırdı! Hava Hastanesi satılıyor
Kerem Akyıl
Kredi borcuyla yaşıyoruz ama nereye kadar?
Tarkan Demir
Aman protokol üyeleri ıslanmasın!
Kaan Özcan
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
