Trafikteki yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Trafikteki yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü
A
a

 Afyonkarahisar’da sıkışan trafikte yol verme tartışmasından çıkan kavgada 3 kişi ellerine aldıkları sopalarla kovalayıp yere yatırdıkları bir kişiyi acımazsızca darp edip, ardından olay yerinden kaçtı.   

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Olay, kent merkezi Yeşilyol caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede süren yol yapım çalışması esnasında sıkışan trafikte iki sürücü arasında yol verme meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bulundukları araçtan ellerinde sopalarla inen 3 şahıs diğer araç sürücüsüne saldırdı. Sürücü kendisine sopalarla vuran şahıslardan kurtulmak için aracını bırakıp kaçmaya başladı. Diğer şahıslar ise sürücüyü kovalayıp yakaladıkları kaldırımda yere yatırıp sopa ve yumruklarla darp etti. Ardından çevredekilerin araya girmesi ile taraflar ayrıldı. Bu sırada polise haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler kaçan şahısların peşine düştü. 
  Olayla ilgili inceleme devam ederken, yaşanan kavga anları ise bir vatandaş tarafında cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alındı. 
                             
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi