Tofaş marka araç şaşırtmadı: 3 kişiye mezar oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tofaş marka araç şaşırtmadı: 3 kişiye mezar oldu
A
a

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında Tofaş marka otomobil hurda döndü. Kazada 2'si kadın 3 kişi hayatını kaybetti. Araçta bulunan bir kişi ise ağır yaralandı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre, kaza, Zonguldak-Ankara karayolu Köroğlu köyü mevkisinde yaşandı. İddialara göre, aşırı hızlı olduğu öne sürülen Şafak D. (21) idaresindeki 67 ACL 548 plakalı Tofaş marka kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanala çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle karayolunda yaklaşık 5 metre savruldu. Adeta hurdaya dönen araçta emniyet kemerleri takılı olmadığı öğrenilen sürücü ve yolcular araçtan fırladı.Kazada, sürücü Şafak D., araçta yolcu olarak bulunan Duygu K. (18) ve kimliği tespit edilemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada araçta bulunan ve kimliği tespit edilemeyen bir diğer kadın daha ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadının tedavisi sürüyor. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından ölenlerin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol uzun süre trafiğe kapatılırken Zonguldak istikametine uzun araç kuyrukları oluştu. Öte yandan havanın ıslak ve yolun yağışlı olduğu zamanlarda sürücülerin dikkatli ve tedbirli seyretmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu. Görgü tanığı bir kadın ise kaza yapan aracın bir süre önce kendi araçlarını solladığını ve çok hızlı seyrettiğini öne sürdü. Yol kenarına çarpan aracın bir anda savrulduğunu görünce yardıma koştuklarını anlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 
                             
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi