TFF 3. Lig'deki temsilcimiz zafer peşinde: İşte maçın canlı yayını...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'deki temsilcimiz zafer peşinde: İşte maçın canlı yayını...
A
a

Anadolu Üniversitesi, 3. Lig Play-Off 2. Tur rövanş maçında bugün saat 16.00'da Efeler 09 ile karşı karşıya gelerek tur atlama mücadelesi verecek. İlk maçı 2-1 mağlup kapatan Anadolu Üniversitesi, Nazilli Stadı'nda rakibini yenerek adını bir üst tura yazdırmak istiyor. İşte maçın canlı yayını...

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur rövanş maçınca bugün 16.00’da Efeler 09’un ile karşılaşıyor. Anadolu ilk maçı 2-1 kaybettiği Efeler karşısında galip gelerek tur atlamayı hedefliyor.  

Avantaj Efeler’de

Anadolu Üniversitesi 3. Lig’de ki ilk yılında adını Play-Off’a yazdırmıştı. Play-Off ilk turunda Karşıyaka’yı İzmir’de mağlup etmeyi başaran Anadolu Üniversitesi büyük bir sürprize imza atmıştı. İkinci turda Efeler 09 ile karşı karşıya gelen Anadolu Üniversitesi hafta başında rakibine 2-1 mağlup oldu. 

Efeler 09-Anadolu Üniversitesi rövanş maçı bugün saat 16.00’da Nazilli Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Konya’dan hakem Raşit Yorgancılar yönetecek. Haydar Avcı ve Serdar Osman Akarsu ise maçın yan hakemleri. Maçın dördüncü hakemi Halil Erdoğan. Zorlu turun rövanş maçı, ilk maçta olduğu gibi TFF’nin YouTube kanalından canlı yayınlanacak. 

İŞTE CANLI YAYIN

Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi