Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Saraçoğlu, bulduğu parayı 80 yaşındaki sahibine teslim eden temizlik işçisi 42 yaşındaki Ahmet Horata'ya bir miktar para ve teşekkür belgesi verdi.
Kamil Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, gösterdiği örnek davranışı nedeniyle Horata'yı tebrik ettiğini söyledi.

Diğer işçilerin de benzer durumda aynı duyarlı davranışı sergileyeceğini düşündüğünü dile getiren Saraçoğlu, "Bu bizim insanlık vazifemizdir. Bizim personelimize her zaman söylediğimiz bir şey var; İş yaparken kaytarabilirsiniz, belki şefiniz, müdürünüz görmeyebilir ama bizi Allah'ın gördüğünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Bu bilinçle işini yapan herkese teşekkür ediyor, Ahmet Horata kardeşimi kutluyorum." diye konuştu.
Temizlik işçisi Ahmet Horata, yolda bulduğu 5 bin 900 lirayı 80 yaşındaki sahibi Hasan Yavaşçı'ya teslim etmişti. Yavaşçı, kaybettiği parayı ameliyat için biriktirdiğini söylemişti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İyi niyetin istismarına izin vermeyelim!
Seval Erci
CHP’ye geri dönüş mümkün mü?
Kerem Akyıl
Acı olaylar yaşanmasın huzurumuz kaçmasın!
Kaan Özcan
Asıl tehlike burada!
Tarkan Demir
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu