TEI'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üstün yetenekli öğrencilere yönelik eğitim programı uygulamaları geliştiren ve Avrupa Üstün Yetenek Konseyi'ne (ECHA) Avrupa Yetenek Noktası olarak akreditasyon başvurusunda bulunmayı planlayan Adalet İlkokulu'na TEI de Zeka Atölyesi yaparak destek oldu.
TEI gönüllülerinin de katkılarıyla oluşturulan Zeka Atölyesi'nin açılışına Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özden Akkaya, TEI Kurumsal İletişim Danışmanı Duygu Gökduman Pilatin, TEI Hukuk Müşaviri Mehmet Karababa, Adalet İlkokulu Müdürü Necdet Odacı'nın yanı sıra TEI gönüllüleri ve diğer ilgililer katıldı.
Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, atölyenin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ve Eskişehir'in güzide kuruluşlarından olan TEI'ye eğitime yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti.
TEI Kurumsal İletişim Danışmanı Pilatin de üçüncüsünü gerçekleştirdikleri Zeka Atölyesi Projesi ile öğrencilerin zeka gelişimi ve eğitimlerine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Albayrak, Başkan Ünlüce’den duymak istediklerini sıraladı!
Tarkan Demir
CHP’li Belediye AK Parti’ye geçti
Kerem Akyıl
Hatboyunda çile son bulacak mı?
Kaan Özcan
Festivale hazır olun!
Seval Erci
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy