Genelkurmay Başkanlığından, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, dün Sur'da süren operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu biri ağır olmak üzere 3 askerin yaralandığı belirtildi.
Yaralanan askerlerin derhal hastaneye sevk edildiği, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan askerin kurtarılamayarak saat 23.45'te şehit olduğu kaydedildi.
Gün içerisinde çıkan çatışmalarda, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise silahıyla birlikte ölü ele geçirildiği bildirildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ormanlar ve yangınlar!
Kaan Özcan
CHP’deki yol ayrımında Eskişehir’de kimler gider kimler kalır?
Tarkan Demir
İşte bu yüzden iki yakamız bir araya gelmiyor
Kerem Akyıl
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
