Soylu'yu ciddiye almıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Soylu'yu ciddiye almıyoruz
A
a

Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu'yu ciddiye almadıklarını söyledi ve bunun bir iç çatışma planının ilk adımları olduğunu savundu.

Sütiş Eskişehir
Partisinin genel merkezinde gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu kaybettiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Artık MHP'siz adım atamazlar" dedi.


''ERDOĞAN'IN BAĞIMSIZ BİR İRADESİ ARTIK YOK''

CHP Lideri, yeni dönemde Meclis'te ikili bir yapı oluştuğunu vurguladı. AK Parti'nin çoğunluğu kaybetmesi nedeniyle MHP ile zorunlu işbirliğine gittiğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Erdoğan'ın bağımsız bir iradesi artık yok'' diye konuştu.


''MHP'NİN ONAYINA İHTİYACI VAR''

AK Parti'nin atacağı adımlarda MHP'nin onayına ihtiyaç duyacağını da vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bahçeli, Türkiye'nin ileriye gitmesi için Erdoğan'ı zorlarsa kendisini kutlarız" ifadelerini kullandı.


''SOYLU'YU CİDDİYE ALMIYORUZ''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şehit cenazeleri için valilere verdiği "CHP il başkanlarını protokole almayın" talimatını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, Soylu'yu ciddiye almadıklarını söyledi ve bunun bir iç çatışma planının ilk adımları olduğunu savundu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pöh 1 Temmuz 2018 10:11

haziran çok güzel bir ay dı haziranda kirazlar bol du haziranda kötüler kaybetti iyiler kazandı ne dediysen tersi oldu demek ki ciddiye alınıyor tirtir titriyorsun

0 0 Cevap Yaz
Usta 30 Haziran 2018 21:00

Seni kim ciddiye alıyor olum

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi