Son dakika: Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumunu açıkladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika: Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumunu açıkladı!
A
a

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, en yakın zamanda programlarına devam edeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendirirken yayın birden kesilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün, rejiye ‘reklam’ demesinin ardından ekrana ‘eyvah eyvah’ sesi yansımış ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden programı birden kesmişti. Verilen aranın ardından yayına yeniden devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ciddi manada üşüttüm, izleyicilerden helallik isterim” ifadelerini kullanmıştı. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumunu açıkladı! 27.04.2023
"DURUMU GAYET İYİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, en yakın zamanda programlarına devam edeceğini söyledi. Sağlık Bakanı Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumunu hepinizin yakından takip ettiğini biliyorum. Bu sabah kendileri ile birlikteydim. Hepinize çok selamları var. Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyoz gastroenteritin etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecekler. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, kendisine duacı olan, selam gönderen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti” açıklamasında bulundu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi