Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, yeni yıl öncesinde belediye personeline ikramiye dağıttı. Geçen yılki uygulamayı tekrar eden Başkan Dökmeci, bu yıl personeline 4’er bin TL prim verdi.
Başkan Dökmeci yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 yıldır beraber çalışıyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Emeğinizin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Geçen yıl 2’şer bin TL ikramiye dağıtmıştık, bu sene ise 4 bin TL hesaplarınıza yattı. Yeni yılda da Sivrihisar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Dökmeci, ayrıca Ocak ayında maaşlarda da artış yapılacağını belirterek, “En az maaş alan personelimiz 45-50 bin TL’ye kadar maaş alacak. Ekonomik şartlar ne olursa olsun, belediye olarak hakkınızı vermek için çabalıyoruz” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
