Sinan Oğan kararını açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sinan Oğan kararını açıkladı
A
a

MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan, Meral Akşener önderliğinde kurulacak 'Yeni Parti'yle ilgili açıklamalarda bulundu. Oğan, "A planımız da B planımız da C planımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadeledir" dedi.

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu programında İlker Karagöz’ün konuğu olan Sinan Oğan özetle şunları söyledi: "Hiçbir yere gitmiyorum. Durduğum yerdeyim. Dün ne diyorsam bugün de aynısını söylüyorum. A planımız da B planımız da C planımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadeledir. Hiçbir zaman burada bir şansımı deneyeyim diye bir tutumum olmadı, yeni bir parti kurarım veya mevcut bir partiye giderim de demedim.” 

İhracına ilişkin soruyu yanıtlayan Sinan Oğan, şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi beni ikinci defa ihraç etti. İlk seferinde geri gelmiştik. İkinci ihraç da ilki gibi haksız hukuksuzdur. Maalesef bir takım hakimlere verilen talimatlarla bu ihracımın kararını birinci kademe mahkemesi verdi. Ancak bizim üst mahkemeye müracaat etme hakkımız var, ayrıca anayasa mahkemesine müracaat etme hakkımız var ve biz bu haklarımızı kullandık. İnşallah en yakın zamanda yine mahkeme yoluyla partime geri döneceğim.”
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi