Şiir yarışmasında Bilecik damgası: Türkiye birincisi oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şiir yarışmasında Bilecik damgası: Türkiye birincisi oldu
A
a

Bilecik Edebali Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Aylin Özer, Millî Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği “Su Verimliliği” konulu şiir yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Bilecik’te eğitim alan Edebali Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Aylin Özer, ulusal düzeyde düzenlenen “Su Verimliliği” temalı şiir yarışmasında Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Çevre bilinci temalı yarışmada zirve

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler, su tasarrufu ve çevre bilinci konularında farkındalık oluşturmak için yarıştı. Aylin Özer’in eseri jüri tarafından birinciliğe layık görüldü.

Bilecik’e gurur getiren başarı

Başarı, kentte eğitim camiasında sevinçle karşılandı. Öğrencinin hem çevre duyarlılığı hem de edebi başarısı dikkat çekti.

İl Milli Eğitim’den tebrik mesajı

Serdal Şimşek, öğrenciyi tebrik ederek öğretmenlere ve aileye teşekkür etti. Şimşek, başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi