Olay, Esentepe Mahallesi Yeşil Meydan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir berber dükkanında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, iş yerinin asma kilidini demir kesme makasıyla kırdı.
İçeri girmeye çalışan şüpheli ya da şüphelilerin ardından iş yerinin kapı ve cam çerçevelerini yakmaya çalıştığı öne sürüldü.
Sabah saatlerinde iş yerini açmak için berber dükkanına gelen işletme sahibi, gördüğü manzara karşısında durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, iş yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından şüpheli ya da şüphelilerin tespit edilmesi için araştırma başlatıldı.
Kundaklama girişiminin kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiği henüz belirlenemezken, olayın nedeni de bilinmiyor.
Polis ekiplerinin iş yerinde ve çevresinde yaptığı incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehirspor “Yedi” bitirdi
Kerem Akyıl
Kurallar olmasaydı kim olurduk?
Ümit Polatbaş
Tüm olaylar aydınlatılmalı!
Kaan Özcan
YENİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde AK Parti ve CHP d…
Tarkan Demir
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu