Kentin en işlek arterlerinden Sakarya Caddesi'ndeki plazanın çatısına kurduğu sisteme bağlı iple sarkarak "Örümcek Adam" kostümüyle temizlik yapan endüstriyel dağcı Tamer Uysal'ın açtığı pankart, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Uysal'ın, yaklaşık 30 metre yükseklikte açtığı pankartı gören bazı vatandaşlar, bu anı cep telefonlarıyla kaydetti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Endüstriyel dağcı Tamer Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hain darbe gecesinin asla unutulmaması gerektiğini söyledi.
Uysal, 15 Temmuz 2016 tarihinden bu yana Türkiye'de milletin daha çok birbirine kenetlendiğini vurgulayarak, "Ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere milletçe fırsat vermedik. Terör camdaki kir gibidir. Silersiniz, biter gider. Bizler Türk milleti olarak camlarımızdaki kiri, pisliği sildik. Allah'a şükürler olsun. Artık bütün dünya biliyor ki Türkiye darbeyle terörle ele geçirilecek bir ülke değil. O hain gecede vatanımız için bizler için canını veren şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum." diye konuştu.
- "Süper kahraman kıyafetini yüreğimize giydik"
Darbe girişimi gecesi Türk milletinin cesaretini herkesin gördüğüne işaret eden Uysal, "Öyle Amerikan filmlerindeki gibi kıyafeti giyip kahraman olunmuyormuş gösterdik. Biz o gece süper kahraman kıyafetini yüreğimize giydik. Neticede millet kazandı. İşimi yaparken çocukların dikkatini çok çekiyorum. 'Camda örümcek adam var.' diye bağırıyorlar. Bir pankart yapıp çocuklarımıza '15 Temmuz'u unutmayın, unutturmayın' mesajı vermek istedim." ifadelerini kullandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yılmaz Hoca yine haklı çıktı
Tarkan Demir
Kazım Kurt bu kadar yalanı bir arada görmemiştir
Kerem Akyıl
Festivale hazır olun!
Seval Erci
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
