Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Kurumsal İletişim Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili Oğuz Akçakoca getirildi. Atama, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu’nun 11 Mart 2025 tarihli toplantısında alınan kararla gerçekleşti.
Konya’nın Akşehir ilçesinde doğan Oğuz Akçakoca, eğitim hayatına Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü ile Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde devam etti. Yüksek lisansını ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik bölümünde tamamladı.
Üniversite eğitimiyle paralel olarak medya sektöründe çalışmaya başlayan Akçakoca, yerel ve yaygın düzeydeki gazete, televizyon ve radyolarda muhabirlikten genel yayın yönetmenliğine kadar birçok pozisyonda görev aldı. Mesleğinde birçok ödül kazanan Akçakoca, ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nda Medya ve İletişim Müdürü, Millî Eğitim Bakanlığı’nda ise Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak da görev yaptı.
Oğuz Akçakoca, 2022 yılından bu yana Basın İlan Kurumu’nda Kurumsal İletişim Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili olarak görev yapıyordu. 11 Mart 2025 tarihinde alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı.
Evli ve 2 çocuk babası olan Akçakoca, yeni görevine başlayarak, Basın İlan Kurumu'nda önemli bir döneme imza atmayı hedefliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
CHP’yi dibe çekip, mağduriyet üzerinden yeni partide bir sonuç ol…
Tarkan Demir
Akan su yolunu buluyor
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy