Neden 'Evet' demeliyiz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Neden 'Evet' demeliyiz!
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M Dündar Ünlü, İl Teşkilatı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında EVET demenin neden gerekli olduğunu esnaf ve oda ziyaretleri ile anlatıyor.

AK Parti Eskişehir İl teşkilatı halk olması startının verilmesi sonrası Esnaf ve Oda ziyaretleri hızlı bir şekilde başlattı. AK Parti İl Başkanı M Dündar Ünlü beraberinde İl Başkan Yardımcıları, Ahmet Alsat, Murat Özcan ve Yılmaz Şahin ile birlikte Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve hamamyolu esnafını tek tek ziyaret ederek neden EVET denmesi gerektiğini anlattı.

Ünlü, ziyaretlerinde EVET dendiğinde 16 Nisan Sonrası Kalıcı Siyasi İstikrar’ın sağlanacağını söyledi. Kalıcı Siyasi İstikrarla birlikte Seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. İki seçim arasında (5 yıl) kesintisiz icraat olacak. Uzlaşma kültürü gelişecek. Hükümet kurulmama sorunu olmayacak. Hükümete güvenoyunu millet verecek dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi