Türkiye’nin dijital kamu hizmet platformu e-Devlet Kapısı için planlı altyapı yenileme çalışmasının tarihi açıklandı. Yapılan duyuruya göre çalışma, 28 Şubat 2026 tarihinde saat 00.00 ile 03.00 arasında gerçekleştirilecek.
Yetkililer tarafından paylaşılan bilgilere göre, söz konusu yenileme çalışması platformun performansını artırmak ve kullanıcılara daha hızlı, kesintisiz hizmet sunmak amacıyla planlandı. Çalışma süresince sistemde zaman zaman erişim sorunları ve kısa süreli kesintiler yaşanabileceği belirtildi.
Milyonlarca vatandaşa kamu hizmetlerine çevrim içi erişim imkânı sağlayan e-Devlet Kapısı’nı kullanacak vatandaşların, belirtilen saat aralığında işlem planlamalarını buna göre yapmaları tavsiye ediliyor.
Yetkililer, çalışmaların planlanan süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ve hizmetlerin yeniden tam kapasiteyle sunulacağını bildirdi.
Güzel
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
CHP’den bir milletvekili istifa edebilir
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
