Hoşnudiye Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen toplantıda kongre hazırlıkları ve kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sezer, 14 ilçede kongrelerin tamamlandığını söyledi.
İl kongresinin 13 Eylül Pazar günü saat 13.00’te Anemon Otel’de gerçekleştirileceğini belirten Sezer, tüm Eskişehirlileri ve dava arkadaşlarını kongreye davet etti.
Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesini istediklerini belirten Sezer, il başkanlığı için adaylığını sürdürdüğünü açıkladı.
Sezer, şu ana kadar kendileri dışında herhangi bir adaylık bilgisinin kendilerine ulaşmadığını belirterek, “Liderimizin emri doğrultusunda adaylığımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte kadromuzu yeniden güçlendirerek yolumuza ve hareketimize devam edeceğiz” dedi.
Kongrenin ardından sonuçları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunacaklarını belirten Sezer, yeni dönemde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
İl kongresini bir düğün ve toy havasında gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Sezer, bunun birlik ve beraberliğin simgesi olmasını istediklerini söyledi.
Sezer, Eskişehir’deki hemşehrilerini, dava arkadaşlarını ve kendileriyle birlikte hareket eden gönüldaşlarını kongreye davet etti.
Kentte son günlerde peş peşe meydana gelen yangınlara da değinen Sezer, TEİ’de, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada ve son olarak Baksan Sanayi Sitesi’nde meydana gelen yangınların üzüntü verici olduğunu söyledi.
Yangınların nedenleri ve olası ihmallere ilişkin daha kapsamlı değerlendirme için resmi raporların ortaya çıkmasını beklediklerini belirten Sezer, konunun hukuki boyutunun da gündeme gelebileceğini ifade etti.
Sezer, “Süreci takip edip raporları ve gelişmeleri gördükten sonra daha kapsamlı bir açıklama yapmayı doğru buluyoruz” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Gazeteciler gününü kutlamıyoruz
Kerem Akyıl
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Bu şehir Eskişehirspor’la nefes alıyor
Ümit Polatbaş
Halk somut adım istiyor!
Kaan Özcan
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu