Ufukta kongre gözüktü

Eskişehirspor zorlu Alaplı deplasmanında varlık gösteremedi ve 4 – 0 yenildi. Aslında sadece basit bir maçı kaybetmediğimizin hepimiz farkındayız. Sadece bir maçı değil, koskoca bir seneyi kaybettik. Halbuki amatör kümede transfer yapma şansımız da bulunuyordu. 

26 Mart 2024 09:21
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor zorlu Alaplı deplasmanında varlık gösteremedi ve 4 – 0 yenildi. Aslında sadece basit bir maçı kaybetmediğimizin hepimiz farkındayız. Sadece bir maçı değil, koskoca bir seneyi kaybettik. Halbuki amatör kümede transfer yapma şansımız da bulunuyordu. 
Erkan Koca ve arkadaşlarının çok zor bir sezonda, önemli sorumluluklar aldığını biliyoruz. Hiç kimseler yokken, bu yöneticilerimiz vardı. Dolayısıyla Eskişehirspor’un bayrağını yere düşürmedikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Ancak bu sene biz taraftarlar yönetimden şampiyonluk da bekliyorduk. Şampiyonluğu kaçırdığımız ortada. Bu saatten sonra işimiz mucizelere kaldı. Dolayısıyla yönetim başarısız olmuştur.
Yine bu saatten sonra mevcut yönetimin görevde kalmak istemesi hem kendi isimlerine hem de Eskişehirspor’a büyük zarar verir. Yapılması gereken yeni bir yönetimle, bu sene alınan başarısızlıklardan ders çıkartarak yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanmak olmalı.
Elbette önce şu seçimleri bir atlatalım. Bu Pazar günü Eskişehir’i hangi belediyelerin yöneteceğini öğreneceğiz. Belediye seçimleri bitip de Eskişehir’de taşlar yerine oturduktan sonra Eskişehirspor’un da yeni yönetimini belirlemesi gerekecektir.
Peki yeni yönetim nasıl olmalı?
Nasıl bir yönetim olması gerektiğini bilmem ancak bir siyasi partinin arka bahçesi gibi bir yönetim olmamalı.
Başkanlarımızın ve yöneticilerimizin elbette bir siyasi görüşü olacaktır. Ancak Eskişehirspor’u seçim malzemesi hâline getirirseniz, taraftarı da bölersiniz.
Mesela ben etrafımdaki birkaç arkadaşımdan, “EsEs yenilecekse yenilsin de görelim şu yöneticilerin arkasındaki siyasi partiyi” sözünü işittim. Bu çok tehlikeli bir söylem. Ancak böyle düşünenler aramızda maalesef var. 
Siyasetten yardım isteyeceğiz. Ancak bir partinin, AK Parti’nin, CHP’nin veya İYİ Parti’nin teşkilatı gibi bir yönetim oluşturursak sıkıntıya düşeriz. En azından taraftarın tamamını kucaklayamayız. Dışarıdan bakan taraftar o yönetimi bir partinin teşkilatı gibi görmeye başlar. Bu da birlik ve bütünlüğümüzü sıkıntıya sokar.
Siyaset denilen şeyin nasıl olup da millete hizmet aşkından, hastalıklı bir ruh haline dönüştüğünü bizzat bilirim. İki senedir aktif olarak siyasetin içindeyim ve bizzat gördüm ki siyaset hastalığına tıp henüz çözüm bulamamış. Spora siyaset hastalığını bulaştırmazsak önümüz açık olacaktır. Ben Eskişehirspor’un bu zor günleri atlatacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki tribünlerde bölünmeyelim…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ömer türkmen 26 Mart 2024 15:34

Nasıl ''Eskişehirspor bayrağını'' yere düşürmediler? Bu zihniyet (bugünkü yöneticiler dahil ) takım yokuş aşağı kaç lig düşürülürken takımın yönetiminde değil miydiler?En dibe düşürüldü takım bayrağı daha ne olmalı.

0 5 Cevap Yaz
Tatar

Daha dibi var yok olmaya kadar gider böyle bilgisiz ve sorumsuz ların elinde olursa

0 1
eses 26 Mart 2024 09:45

güzel yorum tebrikler

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi