Sevgi iyileştirir!

Sevgililer Günü’nün kökeni, Roma İmparatorluğu dönemine kadar uzanıyor. Aziz Valentine’in aşk uğruna yaptığı fedakârlıklarla anıldığı bu gün, zaman içinde büyük bir alışveriş çılgınlığına dönüştü.

14 Şubat 2025 17:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Şimdilerde markaların, restoranların ve hediyelik eşya satan mağazaların en büyük kazanç sağladığı günlerden biri haline geldi.

Ancak bu durum Sevgililer Günü’nün anlamını yitirdiği anlamına mı geliyor? Bence hayır.

Sevgi, her zaman kutlanmaya değer bir duygu. Önemli olan, bu günü bir zorunluluk gibi görmek yerine, gerçekten anlamlı kılacak şekilde değerlendirmek.

Kimi insanlar için bir demet çiçek veya küçük bir hediye, kimi içinse birlikte geçirilen kaliteli zaman daha değerli olarak görülebilir.

Sevgililer Günü’nü anlamlı kılmak için illaki  maddi şeylere odaklanmak gerekmiyor.

Sevgiyi göstermek için en önemli durumlardan bir tanesi, içten gelen bir ilgi ve samimi bir davranıştır.

Sevdiğiniz kişiye onu gerçekten anladığınızı, önemsediğinizi hissettirmek, belki de en pahalı hediyeden bile daha etkileyici olabilir.

Zaten sevdiğiniz insanın en çok neyi sevdiğini siz daha iyi bilirsiniz…

Özetle, Sevgililer Günü'nü bir zorunluluk değil, sevgiye dair farkındalığı artıran bir fırsat olarak görelim…

En güzel kutlama, sevdiğiniz insanlara onları ne kadar önemsediğinizi hissettirmekle başlar.  

Gerisi hikaye…

Unutmayalım, sevgi her gün kutlanmaya değerdir.

Sevdiğinize onu ne kadar sevdiğinizi söylemekten asla çekinmeyin…

Sevgi iyileştirir, sevgi mutlu eder, sevgi birleştirir, sevgi her şeyin ilacıdır…

Sevgisiz bir hayat düşünülemez…

Sevmek güzeldir…
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi