Küçük Yusuf'tan yaralı kırlangıca yardım eli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Küçük Yusuf'tan yaralı kırlangıca yardım eli
A
a

Eskişehir'de 11 yaşındaki Yusuf Çankal'ın sokakta oynarken bulduğu yaralı kırlangıç, tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre,  Ahmet Sezer Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Yusuf Çankal, Tunalı Mahallesi'ndeki evinin yakınlarında bir kuşun uçamadığını fark etti.

Çankal, kırlangıcı kutuya koyarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Müdürlük yetkilileri ise kırlangıcı tedavisi ve bakımı için  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü ekiplerine verdi.

Çankal'ı bu hareketinden dolayı tebrik eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, kırtasiye malzemesi, termos ve yemek kabı hediye ettikleri Çankal'ı evine bıraktı.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi