Kazım Kurt Eskişehirlilere duyurdu: İnşaat başlayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt Eskişehirlilere duyurdu: İnşaat başlayacak!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de yayınlanan Seçime Doğru programında, gazeteciler Ali Baş, Arif Anbar ve Hakkı Sağlam’ın sorularını yanıtladı.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de yayınlanan Seçime Doğru programına konuk oldu. Gazeteciler Ali Baş, Arif Anbar ve Hakkı Sağlam’ın sorularını yanıtlayan Başkan Kurt, aday belirlenme sürecinden, projelerinden ve seçim çalışmalarından bahsetti. Eksik kalan işleri tamamlamak için aday olduğunu belirten Başkan Kurt, “Seçim süreci başladı. Adaylar belirlendi ve biz yeni bir seçim için yola çıktık. Bu seçimde de halkımızın bize güvenini ve desteğini devam ettireceğine inanıyorum. Bu nedenle de tekrar yola çıkarak Odunpazarı’nda, biraz önce saydığınız ve eksik kalan işlerin tamamlanması için aday oldum” şeklinde konuştu.

KUSURUMUZ OLMADIĞINI HALK BİLİYOR

2019 seçimlerinden önce 25 ana konuda hedef koyduklarını söyleyen Başkan Kurt, bazı hedeflerin belediyeden kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı gerçekleşmediğini söyledi. Başkan Kurt, “Bunun büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Bazılarında gerçekleşme oranı tutmadı. Bunun sebeplerini sıraladığımız zaman hiçbirinin kusurunun Odunpazarı Belediyesi’nde ya da Kazım Kurt’ta olmadığı bellidir. Halkımız bunu zaten biliyor. Öncesinde kentsel dönüşümler be TOKİ’yle ilgili iki büyük proje vardı. Bunların olmaması bizim elimizde değil. Karapınar 2. Etapta sorun TOKİ’nin. Gündoğdu ve Sanayi Çarşısı’nda sorumluluk Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın. Biz bunların olması için mücadele ettik ama kabul ettiremedik. Pandeminin yaşanmış olması, 2 yıl gibi bir süre içerisinde belediyede aktif bir yatırım şansının olmaması bizim işlerimizin büyük çoğunluğunu baltaladı. Bir de sayın cumhurbaşkanı pandemiyi bahane ederek tasarruf genelgesi yayınladı. Bizim bazı işleri yapmamız konusunda yasak getirdi. Biz artık bazı işleri yapma şansını kaybettik. ‘Hizmet binası lojman, memur evi, kamp, kreş, eğitim ve sosyal dinlenme tesisi ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak’ deniliyor. Biz yeni hizmet binası yapacaktık. Onların bedellerini ödedik hazır haldeydi ama bu nedenlerden dolayı açamadık. Yardımsever iş insanlarımızla, dostlarımızla onların adına bu işleri yaptık. ‘Siz niçin yapmadınız’ diye AKP’lilerin sorması bence doğru değil. Bu politik bir algı yaratmak, yanıltmak. Mali konularda sıkıntısı olmayan bir belediye yarattık. Bu yılda harcamalarda yüz de 90, gelirde de yüzde 90’ın üzerinde bir gerçekleşme söz konusu. Tasarruflardan dolayı elde ettiğimiz avantajlardan dolayı bütçemizde bir sıkıntı söz konusu değildir. Biz 25 projeden 4-5’ini yapamadık, geri kalanı yarım” dedi.

İNŞAATA BAŞLAYACAĞIZ

Karapınar’da 40 dairelik inşaata başlayacaklarını dile getiren Başkan Kurt, “Kentsel dönüşü 2’ye ayırmak lazım. Birincisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisi dahilinde yürütülmekte olan afet riskli alanların dönüşümü ile ilgili. Gündoğdu Mahallesi’nin bir bölümü ve küçük sanayi Sitesi’ni kapsayan bölüm. Sanıyorum 100 hektara yakın bir alan. Diğeri de Karapınar 2. Etap dediğimiz gece kondu önleme bölgesi olarak ilan edilen kanuna göre yapılması gereken ve yetkinin TOKİ’de olduğu kentsel dönüşüm. Karapınar ile ilgili TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda TOKİ’nin ‘bizim orada yapacağımız bir şey yoktur. Canınız ne istiyorsa yapın’ diye bir cevabı var. Biz o cevaba göre planların tamamını bitirdik. Arsaların tapulaştırılması işini yaptık. Tapuları dağıttık. Bu aşamadan itibaren orada kendi adaları içerisinde ortaklar uzlaşmak suretiyle herhangi bir müteahhitle anlaşarak bize getirecekleri projelerin inşaatına başlayabilirler. Bu hızlı bir dönüşümü sağlar. Çünkü biz şu anda Karapınar’ın üzerinde TOKİ’nin satmış olduğu bir arsayı satın aldık. Yanındaki komşularla da ortaklaştığımız yerlerde onlarla kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptık. 40 küsür dairelik bir inşaata başlıyoruz. Bunu da örnek olarak yapıyoruz. Kalitesi, niteliğini de dikkate alarak bizden sonra bu işi yapacak müteahhitlere de bu örneğe uygun nitelikte yaparsanız diyeceğiz. 5-6 katlı bloklar halinde olacak. Sanayi ve Gündoğdu için yasal bir eksiklik var. 2010 yılında kararı çıktı ama yıllardır ellemiyorlar oraya. İnsanların mülkiyet hakkını kısıtlamaya kimin hakkı var? Hiç kimsenin. AK Parti Milletvekillerimizle görüşüp onların da desteğini isteyeceğiz. Bu rezilliği görüyorlar çünkü. İkna edeceğimizi düşünüyorum. İnatlaşmanın anlamı yok” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLAMALIYIZ

Şehrin sorunları için birlik olunması gerektiğinden bahseden Başkan Kurt, “Söğütönü yoluna kadar İnönü büyük ovası adı altında tarım dışı kullanılamaz bir alan. Batıkent o yüzden durdu. Gelişmez bundan sonra. Çünkü orada bir iş yapabilmek için tarım dışı kullanmaya izin verilmesi lazım. Bunu da tarım toprak kurulu ve bakanlık yapıyor. Spor Lisesi’nin yanına kadar Alpu Ovası, Organize Sanayinin bittiği alandan itibaren Mahmudiye Büyük Ovası. Biz artık oralara genişleyemeyiz. Oralara konut yapamayız. Kentleşme yapamayız. Ticaret ya da başka bir şey adı altında tarım dışında kullanacak bir faaliyette bulunamayız. Sadece Seyitgazi Yolu o da mezarlıkla kapatılmış. Mezarlığın Mamuca yolu tarafı da TOKİ tarafından gece kondu önleme bölgesi olarak ilan edilmiş. Oraya da belediyeler karışamıyor. Biz mecburen bulunduğumuz yerde dönüştürmek zorundayız. Dönüştürerek bu işi çözeceğiz. Geçmişte yapılan yanlışlar yüzünden Porsuk’un 2 tarafına en az 100 metre mesafeye kadar yapı yapılamayacak iken yapılmış. Şimdi bunları yıktığımız veya dönüştüreceğimiz zaman farklı sorunlar çıkacak. Sorunları aşmak için şehrin geleceğini birlikte planlamamız lazım” diye konuştu.

5 MİLYON TL TASARRUF ETTİK

Yaptıkları projeleri anlatan Başkan Kurt, “Bizim şu anda 18 tane halk merkezimiz bitmiş ve faal durumdadır. 24-25 tane kütüphanemizden insanlarımız yararlanmaktadır. Taziye evleri bitmiştir, faal haldedir. Yüzme havuzumuz, kapalı spor salonu inşaatımız devam ediyor. 5 tane halı saha sözü vermiştik, 6-7 tane yaptık. 5 tane müze sözü vermiştik, onları bitirdik. 1 ay içinde sonuncusunu da açacağız. Yeni dönemde müzelere devam edeceğiz. Odunpazarı’nda çok farklı bir projemiz var. Daktilo Müzesi’nin olduğu bölgede çok büyük paralar gerektirdiği için genelgeye takıldı. Dolayısıyla onu yapamadık. Biz Eskişehir’in ihtiyacı olan önemli işlerden birisi eğitimdi. Özellikle kreş eğitimiydi. Alnımızın akıyla bunu Türkiye’nin gündemine oturttuk. Bizim kreşlerimizdeki ücret piyasadaki ücretlerin yarısı. Eğitim kalitemiz çok daha yüksek. Biz bunun yanında engelliler için, yaşlılar için farklı eğitim birimleri gerçekleştirdik. Bunları da bitirmiş olarak insanlarımızın hizmetine sunduk. Kırsalda çok farklı işler yaptık. Arı köy yaptık. Arıcılık eğitiminden binden fazla insan yararlandı, sertifika aldı. Şimdi kendi kovanlarında bal üreterek para kazanıyorlar. Solucan gübresi üretiyoruz. Güneş enerji santrali yaptık. Sadece geçen yıl 3 milyon küsür TL’lik satış yaptık. 2 milyon TL’lik de mahsuplaştık. Bir yılda 5 milyon TL tasarruf elde etmiş olduk. Araçlarımızla ilgili sıkıntılarımızı bitirmiştik. Ama onların tadilatını da kendimiz yapar olduk. Kurduğumuz dijital bazı sistemlerle araç takiplerini düzgün yapar hale geldiğimiz için 250 bin litre mazot tasarrufumuz var bir yılda. Bu paralarla o işleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

FARKLILIK YARATMAK İSTİYORUZ

Yeni dönemde iletişim ve yönetişim alanında farklılık yaratmak istediklerini söyleyen Başkan Kurt, “Muhtarlarla, kent konseyiyle, odalarla birlikte kararlar alalım istiyorum. Ama o gruplardan yeterince destek bulamamıştık. Yeni dönemde inadına bu işi yapacağız. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak Avrupa Birliği’ne girmiş bulunmaktayız. Onlarla yapmış olduğumuz görüşmelerle artık katılımcı demokrasinin hayata geçtiğini görmek istiyorlar. Bizde o konuda ileri adımlar atıyoruz. 3D Gençlik Festivali yaptık. Uluslararası niteliğe dönüştü. Artık daha bilimsel ve çağdaş bir biçime dönüştürmenin yollarını bulmak istiyoruz. Kreş yapmaya devam edeceğiz. Yaşlılara ve engellilere destek olmaya devam edeceğiz. Sporla ilgili Eskişehir’in amatör sporlarının tümünün daha yaygınlaşması için ciddi adım atacağız. İlkini de Şubat ayında gerçekleştirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

KOLTUK HESABI YAPMADIM

Ayşe Ünlüce’nin aday gösterilmesi ile ilgili konuşan Başkan Kurt, “Ben Sayın Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’e hizmetlerine teşekkür ediyorum ama değişime ihtiyacı vardı demek ki ve şartlar bunu gerektirdi ve aday yapılmadı. Aday yapılmaması kendisi ile Genel Başkanın görüşmeleri filan aralarındaki iştir, biz onu bilemeyiz. Beni çok da ilgilendirmez çünkü sonuca bakıyoruz. Sonuçta Sayın Ayşe Ünlüce aday yapıldı. Ben koltuk hesabı yapsaydım başka türlü politika yapardım ya da illa bir makamda olayım deseydim başka bir politika yapardım. Öyle bir derdim olmadığı için ‘niçin Ayşe Ünlüce’yi aday yaptınız’ demem, demedim de. Çünkü parti meclisi böyle takdir etmiştir, vardır bir bildiği. Bu seçimi kazanmamız bize Eskişehir’de o özlediğimiz ortamı sürdürme şansı verir. Kaybettiğimiz takdirde Eskişehirliler pek çok şeyi kaybedecektir, bunu bilmelidir. Mesela Türkiye’nin pek çok yerinde Eskişehir gibi özgürce, rahatça kendini ifade edemeyen binlerce insan var, memnun değiller hayatlarından. Biz Eskişehir’de daha önce bazıları diyor ya AK Partili belediyecilikle tanıştıracağız falan diye, Eskişehirliler AK Partili belediyeyi biliyor. Tepebaşı’ndan da biliyor, Odunpazarı’ndan da biliyor. Bizden önce Odunpazarı’ndaki mahallelerde bazı kursları, tarikatlar veriyordu. Odunpazarı Belediyesi’nin bütçesinden veriyordu. Şimdi orada çalışan insanların birçoğu FETÖ’den hapiste. O nedenle yeni dönemde biz aynı hızla, aynı çağdaşlıkla, aynı uygar ilişkilerle bu belediyeciliği devam ettirmek istiyoruz. Eskişehirlilerin de aradığı, özlediği budur” dedi.

İNSANLARA DOKUNUYORUZ

Bütün mahallelere eşit hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Kurt, “Türkiye’nin bütünündeki ekonomik sıkıntıya rağmen Eskişehir merkezdeki 3 belediyenin yapmış olduğu sosyal belediyecilik, sosyal demokrat belediyecilikle pek çok yoksulun işini gördük, karnını doyurduk, evini temizledik, çocuklarına kendilerine kurs gösterdik, yeni meslekler edindirdik. Beşikten mezara kazar insanlara dokunuyoruz. Ayrım gözetmeden dokunduk. Biz şu mahalleden az oy aldık hizmet etmeyelim demedik. Tam tersini yaptık. Biz siyaset yapıyorsak şöyle bir hakkımız yok. ‘Ben Özgür Özeli destekledim. Ben ne dersem onu yapar’ diye bir şey yok. Ama Hoca ile Genel Başkan’ın neler konuştuğu kendi aralarındadır. Neden aday gösterilmediğiyle ilgili basından okuduklarımız belli. Bu konuda ben bir şey demem” şeklinde konuştu.

BELEDİYE KAPISINDAN GEÇMEMİŞLERDİR

Yapılan anketlerde mevcut 3 başkanın da kazandığını dile getiren Başkan Kurt, “Ben Genel Başkan ve yardımcıları ile görüştüm. Şunu net söyleyebilirim. Bugünkü şartlar altında yapılan anketlerde 3’ümüz de kazanıyorduk. Ahmet Abi de Kazım Kurt da Yılmaz Hoca da kazanıyordu. Böyle bir değerlendirme yaptılar. Ben şimdi kaybederek bırakması incitirdi falan kendi kişisel değerlendirmesi de olabilir. Ama onların elinde başka güçlü dökümanlar varsa bilemem. Bir incinme bir kırılma söz konusu olmaz. Ben partiliyim. Bana hangi görevi verirlerse çalışırım. Aday olmayacaksın git çalış derseler yine çalışırdım. Dolayısıyla benim açımdan bir kırılma söz konusu değil. Kaldı ki Ayşe Hanım belediyeciliği şu andaki 4 tane büyükşehir belediye başkan adayı içinde en iyi bilen o. Diğerleri belediyenin kapısından geçmemiş şimdiye kadar. Bu iş nasıl yürür, nasıl işlem yapılır hayal bile etmemişlerdir. Geçen yıl hiçbirinin belediye başkan adaylığı geçmiyordu. Ama Ayşe Hanım öyle değil. 5 yıldır Genel Sekreter olarak belediyenin toplu iğnesinden vinçine kadar her şeyini bilen, neyin nereye yatırıldığını, hangi kalemin nereden çıkacağını herkesten iyi bilen birisi. Hiçbir sıkıntı çekmeden belediye personelini de çok iyi tanıdığı için kadro kurmakta da sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

HİÇ TANINMAMAK KÖTÜ TANINMAKTAN İYİDİR

Ayşe Ünlüce’yi ev ev gezerek tanıtacaklarını söyleyen Başkan Kurt, “Elbette Yılmaz Büyükerşen Ünlüce’ninarkasında duracaktır. Partili olarak görevidir. Kaldı ki söylenenlere bakılırsa ben Ayşe Ünlüce aday olursa sonuna kadar destek olurum demiş, bir taahhüdü var. O taahhüdüne uymak zorunda. Ayşe Hanım’ın çok iyi bir bürokrat olması bir artıdır. Diğer adayların olmaması bir olumsuzluktur. Tanınmayla ilgili tanınır diye düşünüyorum. 3 kere daha televizyona çıksın tüm Türkiye tanır. Tanıtırız. Zaten seçim kampanyasının amacı bu değil mi? Köy köy, ev ev gezeceğiz tanıtacağız. Hiç tanınmamak kötü tanınmaktan iyidir. Çok tanınan adaylar kötü tanınıyor. O olumsuzluklar bizde yok. Hiç telaşlanmayın tanıtırız” ifadelerini kullandı.

KENDİLERİNİ KANDIRIRLAR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından birinin sosyal medya üzerinden sahte beğenilerinin olduğunu belirten Başkan Kurt, “Mutlaka sosyal medya değerlendirilmelidir. Eskişehir gibi şehirlerde tek başına sosyal medya seçim kazanmaya yetmez. Biz mahallelerde, köylerde varız, geziyoruz, dernekleri ziyaret ediyoruz. Bazen hepsini paylaşmaya zaman bile olmuyor. Yaptığımı işleri sosyal medyada da paylaşacak bir mekanizmamız var. Ben 75 günün az bir zaman olmadığını düşünüyorum. Şimdiye kadar ömrümüz seçimle ve siyasetle geçti. İlk günden itibaren yoğun bir tempoyla yürümez. Yavaş yavaş ayaklarımız yere sağlam basarak gitmeliyiz. Sonuçta biz Eskişehir’de kazanacak partiyiz. Kazanacak ve kazanan adaylarız. Bizim rakibimiz olan bir büyükşehir belediye başkan adayının paylaşımında 800 bin küsür beğeni gördüm ve merak ettim. Kimmiş bakayım diye tek tek okudum. İnanır mısınız 500’ünün adı bile Türkçe değil. Uydurma. Bir bakın gerçekten. Bunlar bizi kandırmasın. Orası sanal medya ama bu kadar sanal olursa kendilerini kandırırlar. Bunu yapan teşkilatı da troll ekibi de biliyorum” dedi.

AKP’NİN MİLLETVEKİLLERİ BAŞARISIZDIR

Otoparkın Eskişehir’deki bir spor kulübüne tahsis edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt, “Eskişehir’de AKP’nin milletvekilleri başarısızdır. Eskişehir ile ilişkileri, ilgileri ve Eskişehir ile ilgili dertleri yoktur. Geçen dönemdekiler ve bu dönemdekiler için söylüyorum. Geçen dönem milletvekilliğini bırakan Hocamız 3 dönem, 15 yıl milletvekilliği yaptı. Bakanlık yaptı. Eskişehir ile ilgili çözdüğü 3 tane meseleyi anlatın. Devletin yapması gereken rutin işlerin dışında hiçbir şey yapılmadı. Afyon-Seyitgazi yolunu senelerdir konuşuyoruz. Kazalar belalar. İnsan utanır. Alpu’daki insanlar isyan etmek üzereler. Yol girişi kapanmış, bir tarlanın içerisinden içeri girmeye çalışıyorlar. ‘Allah aşkına bu işi çözün’ diyorlar. Seyitgazi Aday Adayımız Sırrı Kabadayı geldi. 2024 yatırım bütçesine bakmış. Seyitgazi Afyon yolu için 100 bin TL bütçe ayırılmış. Sarıcakaya için yine küçük bir bedel. Alpu Mihalıççık yolu için de 300 milyon TL. Bu milletvekillerimizin bu işi ne kadar takip ettiğini gösteriyor. Hem yolu yaptıracağız diyorlar hem de ayrılan bütçeyi takip etmiyorlar. Eskişehirspor sizin sayenizde BAL’a düştü. Siz bu işi ana felsefesinden uzaklaştırırsanız işte böyle olursunuz. Küçük bir galibiyetle sanki Fenerbahçe’yi yenmiş gibi havalar yapıyorlar. Eskişehirspor’u bitirdiler. Şimdi de Eskişehir’deki amatör kulüpleri de bitirmeye çalışıyorlar. Spor İl Müdürlükleri’nin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Bölge sporuna hiçbir katkısı yoktur. Tam tersi organizasyonları bozan, zora sokan talimatlarla bu işin barış içinde olmasını engellemektedir. Bir an önce otoparkın Eskişehir’deki bir spora tahsis edilmesi ve geliri ile bu kulübün eski havasına dönmesi gerekir. Eskişehirspor şu anda AKP-Spor haline geldi. Bu doğru bir şey değildir” ifadelerini kullandı.

KARARLARI ÖRGÜT VERECEK

Seçim çalışma sürecinin nasıl ilerleyeceğini anlatan Başkan Kurt, “Tepebaşı Başkanı Tepebaşı’nda, Odunpazarı Başkanı Odunpazarı’nda ağırlıklı olarak çalışmak zorunda. Biz Odunpazarı’nda çalışırken Tepebaşı’nda çalışacak aynı zamanda ikimiz birden büyükşehir adına da çalışacağız. Bakacağız Ayşe Hanım bugün nerede kimi ziyaret ediyor, nerede çalışıyor. Programımıza bakacağız müsaitsek katılacağız. Müsaitse Ahmet Başkan da katılacak. Koordinasyonu böyle sağlayacağız. İl Başkanımız başkanlığında bir seçim komitesi olacak. Çalışmayı böyle yürüteceğiz. Örgütün dışında bir şey yapamayız. Çünkü örneğin Sivrihisar’ı almak istiyoruz. İddialı bir arkadaşımız var kazanacak. Ama Sivrihisar’a büyükşehir belediye başkanımızın ne sıklıkla gitmesi lazım. Bunun kararını seçim komitesi verecek, belirleyecek. Sivrihisar’da ne konuşulur, bunun kararını örgüt verecek” dedi.

ÖNSEÇİM OLMASINI İSTEDİM

3 ilçede yapılacak olan önseçim hakkında konuşan Başkan Kurt, “Bana sorulduğu zaman önseçim olmasını istedim. İtiraz etmedim. Biz partiliyiz. Biz partideki herkese çalışırız” diye konuştu.

KAZANAN ESKİŞEHİR OLUR

Bütün Eskişehirlileri seçim bürosunun açılışına davet eden Başkan Kurt, “Partilerin seçim çalışmalarını yürütürken irtibat kuracakları büronun olmasının yararı var. Bizde Gültepe, Yıldıztepe bölgesinde seçim bürosu açıyoruz. Büro hazır. Alanönü’nde bir büromuz hazır. Osmangazi’de de olacak. Grup grup büroları açmak suretiyle çalışmalarımızı organize edeceğiz. Seçim büroları ilişkinin kurulduğu, ziyaretlerin olduğu, gelenlerin bizle iletişim kurabildiği bürolar. Bunların yanında Ahmet Ataç’ın kurduğu bürolar olacak. Bir tane büyük koordinasyon merkezimizin çalışacağı merkez büromuz olacak. Bunları gerçekleştirerek, 2- 2 buçuk aylık süreci tamamlayacağız. Gelenlerle kaynaşma, mesaj verme şansımız olacak. Eskişehirlilere şunu söylemek isterim. CHP’de hiçbir kırgınlık, sıkıntı söz konusu değildir. Hiçbir arkadaşımız moralini bozmasın. Bizim adaylarımız en iyi adaylardır. İlçelerde de belirleyeceğimiz adaylar da en iyi adaylar olacaktır. İlçelerde mevcut başkanlarımızın olduğu yerlerdeki aday tespiti konusunda da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 2 merkez ilçemizde de meclis üyeleri önseçimde belirlenince ay başından itibaren CHP tüm birimleri alanlarda olacaktır. Biz Eskişehir’in sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Yılların deneyimi ve birikimiyle belediyeciliği de biliyoruz. Hiçbirimiz Ahmet Abi, Ayşe Hanım ve ben belediyeyi aldığımız zaman şaşırmayız. Ne yapacağımızı nereden başlayacağımızı gayet iyi biliyoruz. 20-25 yıllık çağdaş, toplumcu, halkçı belediyeciliği sürdürelim. Biz seçim kazanınca dezavantajlı gruplar kazanır, kadınlar kazanır, dolayısıyla tüm Eskişehir kazanır” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : Berivan Halis
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi