Karaveli'den Eskişehirspor'a güçlü mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karaveli'den Eskişehirspor'a güçlü mesaj!
A
a

Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü Önder Karaveli, Eskişehirspor'u ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. Her antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı motivasyon konuşmalarıyla özgüven eksikliğini gidermeye çalışan Karaveli, "Ben şampiyonluğa inanıyorum, siz de inanın" dedi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da göreve başlayan Önder Karaveli özgüven sorunu yaşayan takımı yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyor. Karaveli her antrenman öncesi futbolcularıyla hem birebir hem de toplu şekilde konuşarak herkesi motive ediyor. 

Önceliği takımı motive etmek

Bölgesel Amatör Lig’in 19’uncu haftasında Gölbaşı Belediyespor’a deplasmanda 3-1 mağlup olarak ağır bir yara alan Eskişehirspor liderliği kaybetmişti. Liderlikle birlikte takım kendisine olan özgüvenini de kaybetti. Teknik Direktör Levent Kartop’un ayrılmasının ardından Eskişehirspor’da göreve Önder Karaveli başlamıştı. Deneyimli teknik adam göreve gelir gelmez önceliğini takımdaki moralin düzelmesine vermiş durumda. 

Yeni bir sayfa açıyoruz

Her antrenman öncesi hem birebir hem de toplu bir şekilde motivasyon konuşmaları yapan Karaveli özgüven sorununun ortadan kalkmasını istiyor. Karaveli antrenman öncesi yaptığı konuşmada, “Artık yeni bir sayfa açacağız. Bize yakışan tekrar ayağa kalkmak ve bu kulübün tarihine yakışır bir şekilde mücadele etmek. Sadece 1 maç kaybedildi bunu telafi etmek bizim elimizde. Ben şampiyonluğa inanıyorum. Sizler de inanın” dediği öğrenildi. 

Eskişehirspor'da hazırlıklar sürüyor

Eskişehirspor, pazar günü oynayacağı Kırşehir Gençlik maçı hazırlıkları sürüyor. Takım geçtiğimiz gün ceza sahası içinde son vuruş çalıştı. Gölbaşı maçında kaçan net fırsatlar takımı liderlikten etmişti. Antrenmanda hem kafa hem de ayakla ceza sahası içinde bitiricilik çalışması yapıldı.

Düdük Atabek’te olacak

Bölgesel Amatör Lig’in 20’nci haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Kırşehir Gençlikspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Yunus Aytekin Atabek yapacak. Sakarya bölge hakemi olan Atabek’in yardımcılıklarını ise Ümit Ateş ve Halid Çetin yapacak. Atabek ligde en son 25 Şubat’ta temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’nin, Batman Petrolspor ile oynadığı mücadelede 4’üncü hakem olarak görev yaptı. 
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi