Karacan, AA Eskişehir bürosunu ziyaretinde, Suriye'de Esed rejiminin kuşatmasındaki Doğu Guta'da 1 aylıkken annesini ve sol gözünü kaybeden Kerim bebeğe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ülkesinde felaketlere yol açan Esed rejiminin yıllarca halkına yönelik terörüne şahit olduklarını anlatan Karacan, bu zalim anlayıştan en çok çocuklar ve kadınların zarar gördüğünü dikkati çekti.
Kerim bebeğin, Esed'in terörüyle mücadelede adeta sembol bir isim olduğunu vurgulayan Karacan, "Esed rejiminin Doğu Guta saldırısına sokakta annesiyle yakalanan Kerim bebek, sol gözünü kaybetti, başından ağır yaralandı. Hiçbir günahı olmayan Kerim bebeğin yaşadığı bu şiddet ve travmanın bedelini kim ödeyecek? Kerim bebeğe destek veriyor, Esed rejimini kınıyorum." ifadelerini kullandı.
Karacan, Kerim bebeğin dramını paylaşmak için fotoğraf çektirirken eliyle sol gözünü kapattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ı alan altın bulur
Kerem Akyıl
MHP’nin saha planı kazandıracak mı?
Tarkan Demir
Festivale hazır olun!
Seval Erci
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
