Kabul edildi, personel alınacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kabul edildi, personel alınacak
A
a

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısında 1/25 binlik planlara askı sürecinde yapılan 78 itiraz gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplanan mecliste 34 gündem maddesi görüşüldü. Daha önceki toplantılarda görüşülen 1\25 binlik planlara yapılan itirazlar düzenlenerek tekrar askı sürecine girmişti. Askı süreci boyunca planlara yapılan 78 itiraz ve Vişnelik Mahallesinde Kızılyer mevkiinde yapılacak 1/1000'lik planların askı sürecinde yapılan itirazlar görüşüldü. İtirazlarla ilgili madde oybirliği ile komisyona havale edildi.

BELEDİYEYE 14 KADRO

Geçtiğimiz aylarda AK Parti grubu tarafından oyçokluğu ile reddedilen Büyükşehir Belediyesi kadrosuna 14 kişinin alınması ile ilgili mahkeme kararı görüşüldü. Mahkeme, ilgili kararın yürütmesini durdurma kararı verdi. Mahkeme kararı ile ilgili komisyon raporuna CHP’den Ahmet İlker, AK Parti’den Ahmet Yapıcı ve Tuncay Köküer karşı oy verdi. Mahkeme kararını eleştiren Yapıcı, kararda hukuki bir gerekçe olmadığını belediyenin verdiği dilekçenin kopyalanıp yapıştırıldığını iddia etti. Belediyeye 14 kişilik kadro açılması oyçokluğu ile kabul edildi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi