Ahmet Ataç 15 02 2024

İş yerini basıp havaya defalarca ateş açtılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İş yerini basıp havaya defalarca ateş açtılar
A
a

Okmeydanı’nda bir sürücü trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı şahsın iş yerini arkadaşlarıyla bastı. Şahsı döven gruptan bir kişi de silahla havaya defalarca ateş açtı. Gözaltına alınan 3 şahıs adli makamlarca serbest bırakıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.   

Sütiş Eskişehir
Olay, geçtiğimiz 6 Nisan Perşembe günü sabah saatlerinde Şişli Okmeydanı İzzet Baba Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sürücü yol verme nedeniyle trafikte tartıştı. Daha sonra araya girenlerin yardımıyla olay yerinden uzaklaşan sürücülerden biri, 5 arkadaşıyla diğer sürücünün iş yerini bastı. 
   

HAVAYA DEFALARCA ATEŞ AÇTI

 Burada çıkan kavgada taraflar birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada baskına gelen şahıslardan biri silahını çıkararak defalarca havaya ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerine gelen kişiler araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Öte yandan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri, olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. 
                            
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi