İncelenen Hastanelerin Raporları Değerlendiriliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İncelenen Hastanelerin Raporları Değerlendiriliyor
A
a

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı Ekipleri, 2023 Ocak Ayından İtibaren Hastaneleri Ziyaret Ederek, Yerinde İncelemelerinin Ardından Tuttuğu Raporlar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’In Başkanlığında Düzenlenen Toplantıda Değerlendiriliyor.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı ekipleri, 2023 Ocak ayından itibaren hastaneleri ziyaret ederek, yerinde incelemelerinin ardından tuttuğu raporlar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ın başkanlığında değerlendirdi.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonlarında iki ayrı grup olarak yapılan toplantılarda Bolvadin, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Başmakçı, Evciler ve Haydarlı İlçe Devlet Hastanelerinin raporları ve istatistiki verileri incelendi. Sağlık tesislerinin genel işleyişi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunularak dönem için planlamalar yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu ve başkanlık çalışanları ile adı geçen hastanelerin başhekim ve müdürleri katıldı.
Yapılan toplantıda tutulan raporlar ışığında kamu alanında yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması masaya yatırıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi