İgm’De İl Encümen Üyeleri Seçildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İgm’De İl Encümen Üyeleri Seçildi
A
a

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’Nin (İgm) Bugün Başlayan Nisan Ayı Çalışmalarının İlk Toplantısında Komisyon Üyeleri Ve İl Encümeni Üye Seçimi Yapıldı.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin (İGM) bugün başlayan nisan ayı çalışmalarının ilk toplantısında komisyon üyeleri ve il encümeni üye seçimi yapıldı.
İGM Nisan ayı toplantıları başladı. Toplantının ilk bileşiminde AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğu için İGM görevinden istifa eden Ferda Ertürk’ün yerine Hasan Hüseyin Düşkün, Evciler İGM Üyesi Şener Çalışkan’ın istifasının ardından boşalan koltuğa ise Erdoğan Çankaya geldi.
Yeni üyeler yaptıkları konuşmada kendini tanıtarak, mecliste alınan kararların hayırlı olmasını diledi. Mecliste iki adet valilikten gelen gündem maddesi mecliste okunarak, gerekli komisyonlara havalesi yapıldı.
Ardından 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16. maddesi gereğince, ihtisas komisyonlarının oluşturulması, üye sayılarının belirlenmesi ve komisyonların üye seçimleri yapıldı. Daha sonra ise ‘İl Encümeni’ üyeleri seçimi yapıldı. Kapalı oylama usulü yapılan seçimlerde Ahmet Mahmut Saylık, İrfan Seçen, Murat Dikmen encümen üyesi seçildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi