İbrahim Efe Kimdir, Hangi Partiden ve Neden Gündemde?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Efe Kimdir, Hangi Partiden ve Neden Gündemde?
A
a

İzmit Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi İbrahim Efe, dikkat çekici bir olayla sosyal medyayı karıştırdı. İbrahim Efe'nin kendini yere atıp takla attığı an izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Bu video İbrahim Efe'nin kim olduğu ve hayatının nasıl olduğu konusunda merak uyandırdı.

Sütiş Eskişehir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi arasında yaşanan tartışma, AK Parti 28. dönem Kocaeli milletvekili adayı İbrahim Efe'nin olay yerinde kendini yere atmasıyla gündeme geldi.

İBRAHİM EFE'NİN GÜNDEME GELDİĞİ VİDEO

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Belediyesi'nin teknik ekibine saldırdığını sosyal medyadan paylaştı. Olay Tavşantepe'de meydana geldi ve Hürriyet açıklama yapmak için olay yerine gitti. Olay yerine gelenlerden biri de AK Parti 28. dönem Kocaeli milletvekili adayı İbrahim Efe'ydi.

Olay yerinden yayınlanan görüntülerde İbrahim Efe'nin "İmdat, polis tarafından dövülüyorum" diyerek bağırdığı ve yerde yuvarlandığı görülüyor. Olayla ilgili açıklama yapan Hürriyet, "AKP'li meclis üyelerinin sergilediği performansı unutmayacağız. Kendilerini yere atıp 'dayak yiyorum' diye bağırdıkları görüntüleri şaşkınlıkla paylaşacağız. İbrahim Efe'nin kendini yere atıp 'dayak yiyorum' diye bağırdığını gördük" dedi.

İki belediye arasındaki anlaşmazlık, İzmit Belediyesi'nin yerel seçimler öncesinde küçük bir alana geçici olarak merdiven yerleştirmesiyle ortaya çıkmış ve küçük çaplı bir anlaşmazlığa neden olmuştu. Bunun üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aynı yerde çalışma yapmaya kalkıştı. Partililer arasında itiş kakış yaşandı.

İBRAHİM EFE KİMDİR?

1976 yılında İzmit'te doğan İbrahim Efe, İzmit Mimar Sinan İlkokulu ve İzmit İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nde tamamladı. İki dönem Tavşantepe Mahalle Muhtarlığı yapan Efe, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı görevinde bulundu. Tavşantepe Spor Kulübü eski Başkan Yardımcılığı ve İzmit Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği de dahil olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almıştır. Efe daha sonra 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Seçimlerinde AK Parti'den aday adayı oldu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi