Uyuşturucu satıcılarının evlerinde yapılan aramada toplam 707 captagon uyuşturucu maddesi ve 17.5 gramesrar ele geçirildi.
Yakalananlar arasında hamile haliyle uyuşturucu satan kadın da dikkat çekti.
Alınan bilgiye göre, Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından 4 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda sabahın erken saatlerinde Altınçay ve Emek mahallelerinde bulunan 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 2'si kadın toplam 8 şahıs gözaltına alındı. Narkotik ekipleri ve hassas burunlu köpekler tarafından evlerde yapılan aramalarda toplamda 707 captagon uyuşturucu maddesi ve 17.5 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edilen 8 şahıstan 7'si tutuklandı. Hamile haliyle uyuşturucu satan kadın da tutuklanırken, diğer kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’de milliyetçilerden çağrı
Kerem Akyıl
Tüm olaylar aydınlatılmalı!
Kaan Özcan
YENİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde AK Parti ve CHP d…
Tarkan Demir
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu